2777
2789

مثلا یه بار جوگرفته بودشوهرمو باباجناقش( شوهرهمین خواهرم نشسته بودن بدگویی زناشون(ماخواهرا) رو کرده  بودند بعدش شوهرخواهرم رفته بودهمه چیو گذاشته بود کف دست زنش اونمذاشته بود کف دست مامانم که دومادت از دست دخترت اینقدرشاکیه وآخرش طلاقش میده وزن میگیره و.... گذشت وماپانم رفتارهای شوهرمو دید فهمیدکه بیخوده این حرفا ولی دوباره اینکارو کرده خواهرم چندروز پیش حالا ماجراش طولانیه حوصله ندارم توضیح بدم فقط خلاصش اینه که زیراب شوهرموپیش مامانم زده درحالیکه شوهرمن ازخیلی لحاظها بهترازشوهرخودشه ومن هیچوقت درصدد خردکردن شوهراون یااثبات برتریمون نیستم ولی امروز مامانم گفت ازشوهرت بدم میاد فلانه وبهمانه( تحت تاثیرحرفای خواهرم) منم تاحدی دفاع کردم ازشوهرم ولی گفتم زمان بهترمیشناسونه آدمارو تاحرف.ولی الان موندم به خواهرم چیزی بگم یانه؟

سلام  خیلی رک به خواهرت هشدار بده دیگه زیراب نزنه  با تشکر جهت اطلاعات بیشتر لینک ...

بهش بگم نمیگه که من هدفم زیراب زنیه به مامانم گفته دلم براش میسوزه همجین شوهری داره تریپ دلسوزی ورداشته😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.