2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم

88 بازدید | 6 پست

بچها دارم روانی میشم بس ک به همه چی فکر میکنم..اصلا تمرکز ندارم..همین الان داشتم درس میخوندم پس فردا امتحان دارم..انقد فکرم همه جاپراکندس اصلاااا هیچی نمیفهمم چی دارم میخونم..کلافه شدم کتابو بستم..قبلا اهنگ میتونست حالمو بهتر کنه و یکم ذهنمو آروم کنه..ولی الان حتی اونم هیچ فایده ای نداره..سرم درد میکنه دلم میخواد زمین دهن باز کنه منو ببلعه راحت شم..

چیکار کنم با این افکار مزاحم لطفا بهم بگید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاغذ بزار کنار دستت همون لحظه که چیزی اومد تو ذهنت بنویسش رو کاغذ  اینجوری به ذهنت میفهمونی ...

اینکارم همیشه میکردم خیلی بهتر میشد..ولی الان اصن نمیدونم چ مرگمه..هیچی نمیتونه درستم کنه

اینکارم همیشه میکردم خیلی بهتر میشد..ولی الان اصن نمیدونم چ مرگمه..هیچی نمیتونه درستم کنه

ببین یه دوش اب گرم بگیر 

حموم ذهنو باز میکنه

یه جاییم دم کن بخور یا حتی یه کافی