2777
2789
عنوان

اتوبوس بخش خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 57 پست
بله ولی چ کنم ناچارم😢💔 عهه  حالا خوبه میان عقب جمع بشینن  ی بار ی اقا اومد تو بخش خانم ...

الهی خدا به خودت یه ماشین بده که دیگه نیازی نباشه سوار اتوبوس و تاکسی بشی

برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا   
اونا بی ارتی کارت میخواد داغون ک چه عرض کنم همین اتوبوسای سطح شهرن ولی اره فرسوده شدن شما عرض اتوب ...

اتوبوس هارو با توجه به صندلی هاشون طراحی کردن ...

اون وسط فضای زیادی هست ...

حتی زمان ما که دانشجو بودیم و با اتوبوس جابه جا میشدیم کلی آدم اون وسط میوایسادن ...شما چطور جاتون نیست ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آخرین باری که سوار اتوبوس شدم سال ۹۱ زمان دانشجویی بود . بین زن و مردا میله بود . جلو مردا بودن ...

اووو😂۱۰ساله سوار نشدین

اتوبوسای بی ار تی کارتی هستن

منطقه ما بی ار تی نیس پول میگیرن

مشکل اینجاس تاکسی زردا مقصد من نیستن

دیگه ۴تا امتحان مونده اینام تموم شه ایشالا رفتم دانشگا وضع اتوبوسای اون شهر اینجوری بود گزارش میدم😁

تو که درس و مشق داری امدی اینجا چکار . بدو برو درست بخون  تنبل غراضه . 😂

این کاربری دست دونفر هست  

تو که درس و مشق داری امدی اینجا چکار . بدو برو درست بخون  تنبل غراضه . 😂

😐😂💔امروز امتحان دادم تا امتحان بعدی م ۵روز وقت دارم درس خونم هستم تنبل نیستممم😐غراضه چیههههههه اع😐💔😂

😐😂💔امروز امتحان دادم تا امتحان بعدی م ۵روز وقت دارم درس خونم هستم تنبل نیستممم😐غراضه چیههههههه ا ...

آفرین به شما دختر درس خون . غراضه که املاء  صحیحش قراضه هست یعنی تغییر شکل یافته و اصطلاحی برای افرادی که به کار خودشون رسیدگی نمیکنن .

برای نشان دادن تکیه بر  روی یک کلمه هم از تکرار یک حرف در کلمه (چیهههه) استفاده نکنین سعی کنین کلمه در عبارت طوری بکار بره که مؤکد باشه 

این کاربری دست دونفر هست  

آفرین به شما دختر درس خون . غراضه که املاء  صحیحش قراضه هست یعنی تغییر شکل یافته و اصطلاحی برای ...

جمله به شدت تاثیر گذاری بود ولی نتونستم هضمش کنم تا دیداری بعد خدا نگه دار🚶‍♀️