2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم منم خیلی دوسدارم عملکنم میشه توضیح بدی درباره عملت بعدش سخته یا ن

سخت نیست تا یک روز یکم گیجی داره برای بیهوشی که خب میخوابی استراحت میکنی اگه پزشکت تامپون بذاره خب باید با دهن  نفس بکشی تند تند مایعات ولرم بخور‌ک گلوت خشک نشه اذیت بشی بعد تامپون می‌کشه چند روز بعدشم گچ‌برمیداره و تمام درد آنچنانی هم ندارد اصلا 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
سلام گلم منم خیلی دوسدارم عملکنم میشه توضیح بدی درباره عملت بعدش سخته یا ن

ببین گلم سختی خاصی نداره اگه دکترت خوب باشه اصلا نترس فقط یکی دو روز اول بعد عمل سخته اونم به خاطر اینکه با ید با دهن نفس بکشی تا حدود یک هفته که تامپون ها رو در بیارن مال بعضیا رو زود تر در میارن بعدش میتونی نفس بکشی همون یکی دو روز اول کمپرس یخ باید روی صورتت بزاری که ورم نکنه یا کبود نشه بعد که یکی دو هفته گچ رو هم درمیاری فقط باید چند روز یا هر روز دقیق نمیدونم با سرم شست و شو بدی بعد عمل هم تا دو سه ساعت بعدش گیجی بعد عمل میره

ببخشید میشهربگید تزینه عمل الان چقدره  شما چ شهری هستید

تهران پزشک من الان ۳۵تا۴۰میگیره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین گلم سختی خاصی نداره اگه دکترت خوب باشه اصلا نترس فقط یکی دو روز اول بعد عمل سخته اونم به خاطر ا ...

من شهرستانم بخام برم مشهد عمل کنم بنظرتون باید همونجا بمونم برای برداشتن گچ یا برگردم

من شهرستانم بخام برم مشهد عمل کنم بنظرتون باید همونجا بمونم برای برداشتن گچ یا برگردم

بستگی داره اول باید بپرسی ببینی دکترت تا کی میگه که گچ بمونه میتونی بر گردی بعدش دوباره بری اگه سخته نباشه چون فکر کنم یک هفته بیشتر طول میکشه تا اون حالت هم اوکی میشه که بری در بیاری