2777
2789
عنوان

فازش چیه 💅

227 بازدید | 19 پست

رلم خیلی دعوای بدیییی کردم حرمتامون ی جورایی شکسته شد سر این بود ک ن پیام میده ن اهمیت یعنی جوری بود ک ی ماه کامل چت نکردیم میگه میخام یمدت حرف نزنیم من مشکلات دارم سعی میکنم کارامو درست کنم  بزار به زندیگم برسم گفتم میتونی کات کنی بری همچنین تحفه ای هم نیسی گفتم کات  اون گفت ن نمیخام کات کنم باهاتو و این حرفا و هزار حرف چرت و پرت بهم زدیم ک با عصابنیتمون گفتیم خدافز  ولی باز آخرش حرفش گفت کات ن و بعد اون مث بچه ها بلاک کرد بعد ااموده زنگ زده میگه ک ی بسته برات چند دقه دیگه میرسه برو تحویل بگیر این حرفا دیدم کارت بانکیه گفت کارت پس اندازمع دست تو باشه بهتره اجازه حرف زدن بهم نداد قطع کرد بلاک کرد فازش چیه چرا اینجوری میکنه؟؟؟روانی شدم ا دستش

(دهمین کاربری💅)    programmer💸💻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این با ی نفر دیگه ام هس حالا فک کرده میتون با پول نگه آت داره

منم بهش همچین حرفیو زدم ولی با اینکه۲۲سالشه جوری ک خانوادش چکش می‌کن با دختر اینا نباشه‌.... کاملا مثل بچه دوسالس

(دهمین کاربری💅)    programmer💸💻

یعنی دارم پس انداز میکنم

به فکر آیندم

دارم این کار واست تو انجام میدم 

شاید میخواد رابطه جدی کنه

پس کارتم دسست باشه بفهمی این پس انداز ها واس تو 

ولی تو درکم نمیکنی

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣