2777
2789

من‌میخوام قاب سفارش بدم 

ولی برا پرو دارن 

گوشیمم‌معمولی هست تو ظاهر گوشیا باهم فرق دارن؟ منظورم اینکه قاب گوشی پرو رو‌میشه رو‌معمولی‌انداخت!

از نظر ابعادی متفاوتن عزیزم

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ۱۱ پرو سه تا دوربین داره

۱۱ معمولی دوتا 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

عه نمیشه استفاده کرد پس😢😢؟

ن عزیزم ۱۱ معمولی بزرگ تر از ۱۱ پروعه 

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
نه ۱۱ پرو سه تا دوربین داره ۱۱ معمولی دوتا 

عزیزم میدونم خب 

ب جز دوربین؟؟ 

چون این قابی ک انتخاب کردم دوربینش لنز دار نیس براهمون برادوتا میشه استفاده کرد 

بزرگ باشه پس‌نمیشه دستت درد نکنه عزیزم💝

فداتشم✨🤍

۱۱ پرو لنز و ابعادش بزرگ تره تا ۱۱ معمولی من خودم ۱۱ پرو دارم برعکس خواستم قاب ۱۱ معمولی رو سفارش بدم از یکی از دوستام پرسیدم گفت که ابعادش کوچیک تره 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست