2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدسی که اولویه رو روی بدن خودش سرو میکرد برای شوهرش😶‍🌫️👀

عووووووق

لعنت 

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏
خیلییییی حتی تو تویئتر هم اسکرین هاش رفت 

هرکی بود بسیار بی‌تربیت بود

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
الویه🤕هنوزم بهش فکرمیکنم چندشم میشه

خیلی دوس دارم قضیه اینو بدون خیلیییی 

تاپیکی چیزی ازش ندارین خلاصش گفته باشه؟

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

اون چاخان بود عزیز من.یه مرد دل‌مریض.اخه نوشته بود "مالیدم به فرجم"😐یجا دیگ هم گفتم.اخه کی الان ب ا ...

اره کار ی بیمار بود ب نظر منم

اگرم واقعی باشه،هیچ لزومی نداره جایی گفته بشه

اقدسی که اولویه رو روی بدن خودش سرو میکرد برای شوهرش😶‍🌫️👀

ینی چی😐میریختش رو شکمش شوهرش اونجا میخوردش؟

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

کاربران مولتی یوزر ...

یک کاربری هست، فیکش زودتر از خودش میاد تو تاپیک های مرتبط 👀

کاربرانی که نیاز دارند با کاربری فیک شون دیگران را اذیت کنن .

همین عکس شوهر این کاربره ...

اذیت هایی که کاربر هارلی کویین شد اون تایم که اصلا نمیدونم چرا بهش حساس بودن ...

‌ و....

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نظرتون راجع به روزنامه در حموم چیه همین چند وقت پیش تاپیکش تو سایت بود خیلیم معروف شد

اخرش معلوم شد چی میریخت تو روزنامه ؟😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز