2777
2789

حالت نفخ یا حباب ترکیدن یا چیزی توی این مایه ها دارم اقدام هم داشتم یعنی اتفاقی نیفتاد ؟ سمت راست پایین دلم یعنی تخمدان سمت راستم هم خیلی سوزش داره من تبلی تخمدان خفیف دارم این ماه کلی دارو مصرف کردم ، به نظرتون این حالت نفخ و اینا یعنی فایده نداشته اقدامم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این ماه منم دارو مصرف کردم ۳،۴ روز میگذره از امپول ازاد سازی هنوز درد دارم نمیدونم فقط باید از موعد بگذره ک شک بکنی انقد ک هی ربط میدادم ک نکنه حامله باشم تا تست نبینم باور نمیکنم ☹

نمیدونم عزیزم نمیشه تا موعد پریود بعدی نظری داد 

ولی من ماهه قبلی درد تخمدان داشتم این ماه دردش فرق میکرد پنج شیش روز قبل از موعدم زیردلم یهو تیر میکشید ول میکرد 

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️
منم این ماه منم دارو مصرف کردم ۳،۴ روز میگذره از امپول ازاد سازی هنوز درد دارم نمیدونم فقط باید از م ...

نمی دونم والا میگم یعنی الان من این حالتم یعنی امیدوار نباشم ، نگرفته یعنی واقعا مسخرست من خودم به همه میگم صبور باشین خودم اینطوری شدم باورم نمیشه اصلا دارم اینطوری تایپیک میزنم پاک خل شدم 

خودتو درگیرش نکن 

من ماه قبل هی گفتم باردارم به همه چی هم حساس شدم تهش پریود شدم 

این ماه فکرم درگیر بود اسباب کشی داشتیم اصلا فکرشم نمی‌کردم باردار بشم ولی شد

نمی دونم والا میگم یعنی الان من این حالتم یعنی امیدوار نباشم ، نگرفته یعنی واقعا مسخرست من خودم به ه ...

حقم دارین خل بشید والا منم شدم فقط باید امیدمون به خدا باشه و منتظر بشیم این علامت ها ک نشد جواب منطقی برای گرفتن یا نگرفتن پناه برخدا ان شاالله بارداری عزیزم

راستی من این ماه قرص یدوفولیک خورده بودم  سه ماه اسید فولیک خوردم ولی بنظرم تاثیر یدوفولیک بهت ...

من دکتر واسم پدر اینوفولیک ، کوانزیم کیوتن ، کوالی فول و ویتامین د۳ داده دارم میخورم 

من دکتر واسم پدر اینوفولیک ، کوانزیم کیوتن ، کوالی فول و ویتامین د۳ داده دارم میخورم 

انشالله همین روزا میای خبر بارداریتو میدی بهمون گلم🌹❤️