2777
2789

سلام مامانا

خوبید خوشید؟ 

بعد از ظهر بهاریتون بخیر

الان داشتم یه متن لالایی آماده میکردم که شبا موقع خواب برای پسرم بخونم. 

آخه بدون لالایی نمیخوابه و بایدم صدای خودم باشه با گوشی بذارم خوابش نمیبره... 

خواستم از شما هم همفکری بگیرم. 

من از اینترنت گرفتم خیلیاش بنظرم جالب نیست 

خواستم ببینم شما چه لالایی میگید؟

بفرستید استفاده ببریم. 

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!

اره باید بگم تا بخوابه و گرنه با اون تو تا چشماش هعی نگام میکنه 

من با لالایی چرا براش میخونم یا خرگوشا 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره باید بگم تا بخوابه و گرنه با اون تو تا چشماش هعی نگام میکنه  من با لالایی چرا براش میخونم ...

لالایی چی متوجه نشدم؟ 

لطفا اگر متنش داری بفرست

اره من کلی تابش میدادم براش لالایی میذاشتم آخر نگام میکرد میخندید

الان چند شبه چندتا متن گرفتم همونا رو هی تکرار میکنم 

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
من لالایی شخصیت چرا رو میخوندم.... تو نت بزنی هست یا همون گنجشک لالای نوستالژی.... اونم تو نت هست ...

اها ممنون الان سرچ میکنم

هنوز اندازه قصه نشده وگرنه کلی کتاب داستان گرفتم گذاشتم برا اون موقعش که قصه بگم براش😄

☆ لالایی خرگوش ها ☆

لالا لالا شکوفه گلابی ♡ ببند چشماتو تا اروم بخوابی 

لالا لالا جوونه های پونه ♡ دوباره قرص ماه تو اسمونه 

بخواب تا کلی خواب خوب ببینی ♡ تو باغ قصه ها الو بچینی 

بری به سرزمین ابنباتی ♡ بری به خونه های شکلاتی 

لالا لالا شب اومده دوباره ♡ ستاره آی ستاره آی ستاره 

لالا لالا گل یاسی و شب بو ♡ برو به خواب ناز عشق کوچولو 

یه جایی که نه سوزه و نه سرماست ♡ یه جا که مثل چشمای تو زیباست 

بری و شهر رویارو ببینی ♡ سر سفره با خرگوش ها بشینی 

بری رو بال اسب های پرنده ♡ به شهر کوچک بازی و خنده 

بری به دره رنگین کمون ها ♡ به قصر گم شده تو اسمون ها 

لالا لالا بخواب فرشته ی ناز ♡ که خورشید پشت کوه ها گم شده باز 

لالا لالا گل بنفش و ابی ♡ ببند چشماتو تا اروم بخوابی 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
لالایی چی متوجه نشدم؟  لطفا اگر متنش داری بفرست اره من کلی تابش میدادم براش لالایی میذاشتم آخ ...

فرستادم برات عزیزم دلم 

عزیزمممم اره برای منم نگام میکنه میخنده 😂

فرستادم برات عزیزم دلم  عزیزمممم اره برای منم نگام میکنه میخنده 😂

ممنون خیلی لطف کردی 

حالا من چند شبه میخونم خداروشکر جواب داده

فقط متن کم میاوردم از خودم میساختم

تصمیم گرفتم یه متن با محتوا آماده کنم همونو بخونم

هم عادت میکنه هم تو ذهنش می مونه

ممنون خیلی لطف کردی  حالا من چند شبه میخونم خداروشکر جواب داده فقط متن کم میاوردم از خودم میس ...

اره عزیزم کار خوبی میکنی 

منم اینو براش میخونم مبخوابه تا برم یه چیز جدید پیدا کنم 😂