2777
2789
انشالله چ خوب ک اومدی توتاپیکم دلم گرم شد زنعموشوهرم میگ اگ زودتردست ب کارمیشدی الان نیاز ب دکتر ندا ...

دلتو بزرگ کن عزیزم خب واسه همین خدا اون دنیا رو گذاشته که حال اینجور آدمارو بگیره ببین من یه وقتایی توی رویای خودم میگم درسته من دارم سختی میکشم اما مطمئنم اون بچه ای که با انتظار بیاد خیلی واسم عزیزه و شیرینه و یه سوپرایز بزرگه دیدی بعضی بچه ها بی ادبن؟  خخخخخخ اما ما بچه هامونو خوصگل تربیت میکنیم و همه هم دوستش دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۷سالمه ۵سال بیشتره ک ازدواج کردم دیگه اما همچنان منتظرم

اهااانشالله خدا بی جواب نذاره این همه انتظارو من وقتی عقدبودم رابطه کامل داشتیم و جلوگیری میکردیم همش میگم کاش یازودترعروسی میکردم یادیرترعقدمیبستم ک این همه جلوگیری نمیکردم

اهااانشالله خدا بی جواب نذاره این همه انتظارو من وقتی عقدبودم رابطه کامل داشتیم و جلوگیری میکردیم هم ...

طوری نیس حرص نخوری ها توهنوز سنی نداری خواهر من نوزده ساله هنو عین بچه ها رفتار میکنه خخخ

دوستم که میگم شوهرش اسپرم نداشت انقد شاد بود همیشه بیرون بود همشم مارو وادار میکرد بریم بیرون و همیشه هم بساط کبابش  به راه بود و اصلا به مشکلش اهمیت نمیداد فقط هم ولخرجی میکرد دیگه ۲۸ سالش بود و شوهرش هم ۳۳ یا ۳۴ بود که حامله شد بعد از فک کنم ۸ تا ۹ سال 

طوری نیس حرص نخوری ها توهنوز سنی نداری خواهر من نوزده ساله هنو عین بچه ها رفتار میکنه خخخ دوستم که ...

من حتی بچگی هم نکردم😅خیلی پخته ترازسنم رفتارمیکنم واین باعث شده همه انتظاراتشون ازم بره بالا  کاش بدون مشکل حامله میشدم خدایا شوهرم ک خیلی ناامیدوخجالت زده است

من حتی بچگی هم نکردم😅خیلی پخته ترازسنم رفتارمیکنم واین باعث شده همه انتظاراتشون ازم بره بالا   ...

تو باید به شوهرت روحیه بدی عزیز دلم آخه خودش که نمیخواسته اینجوری بشه خدا خواسته اینم یه امتحانه عزیزم نا امید نشید میتونید برید مسافرت یا میتونید دوتایی برید باشگاه ؟

ببین یه جایی خوندم نوشته بود بعضی وقتها حتی اسپرم هم اگه تو بیضه نباشه ممکنه توی ادرار باشن پس نگران نباش هزار جور راه حل هست

تو باید به شوهرت روحیه بدی عزیز دلم آخه خودش که نمیخواسته اینجوری بشه خدا خواسته اینم یه امتحانه عزی ...

خیلی باهاش همدردی میکنم ودرکش میکنم ک تقصیراون نیس ن امیدم ب خداست وناامیدنمیشم

عزیزم از طریق طب سنتی پیگیری کردین؟

یعنی داروهای گیاهی واینا؟

چن ماه بهش ناشتا زرده تخم مرغ محلب واویشن زیره وهل وپودرجنسینگ عرق بید کاسنی دادم هنوزم پودرجنسینگ رومیخوره هنوز ک اثری نداشته

یعنی داروهای گیاهی واینا؟ چن ماه بهش ناشتا زرده تخم مرغ محلب واویشن زیره وهل وپودرجنسینگ عرق بید کا ...

طب سنتی که دیر اثر می کنه همت و پشتکار میخواد 

ولی برید پیش دکتر طب سنتی طبق نسخه عمل کنید نه سرخود

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
خیلی دلم گرفته چن تاازدوستام وقماشوهرم همزمان حامله شدن وهمش میگن کاش توام میشدی کاش توام میشدی

عزیزم پیج bardari_flora رو دنبال کن حتما

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair