2777
2789
چه داروهایی ازکجاگرفتی

باور کن یاد نیس..فقط یادمه انقدر داروهاش گرون بود ک انگشترم فروختیم..

اما بنظرم بچه ارزش انگشتر فروختن نداره.حیف انگشترم..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
خیلی دلم گرفته چن تاازدوستام وقماشوهرم همزمان حامله شدن وهمش میگن کاش توام میشدی کاش توام میشدی

منم بچه میخام اما هنوز قسمتم نشده و تنبلی شدید دارم دیدم ک گفتن آدمایی هستن همه جوره سالم اما خدابهشون نمیده 

خداست دیگه به هرکی بخواد بده این چیرا واسش مهم نیس

منم این مشکل رو که همه درمورد بچه داشتن سوال میپرسن باخودم حل کردم باخودم میگم طبیعیه وقتی کسی ازدواج کنه بچه نداشته باشه واسه سرگرمی تا میبیننش سوال میپرسن . حتی موقعی ک آدم عقد میکنه نامزد میکنه باز بهش گیر میدن کی عروسی میکنی  هرجوری باشی مردم بهت گیر میدن 

مهم اینه خوش باشید باهم توکل برخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=293742931]چندسالته عزیزم باردار میشی  دوست منم میگفت شوهرم اسپرم نداره پارسال یه دفعه حامله ۲۰سالمه میدونم میگبن زوده وبچه ای وفلان ولی ۱۵سالگی عقدبسته بودم والان ۵ سال میگذره وهمه فک میکنن نازام 

اصلا ب بقیه چ ربطی داره..چرا حرفای بقیه گوش میکنین...تا خدا نخاد هیچ برگی از درخت نمیفته...الکی ناشک ...

همیشه همینومیگم ولی گاهی تحت فشارقرارمیگیرم وسردرگم میشم

[QUOTE=293742931]چندسالته عزیزم باردار میشی  دوست منم میگفت شوهرم اسپرم نداره پارسال یه دفعه حا ...

خدا بخواد بده میده مطمئن باش حامله میشی عزیزم دیگع نهایش تا ۱۰سال دیگه علم باز بیشتر پیشرفت میکنه دیگه اون موقع این مشکل راحت ترم حل میشه هنو وقت زیاد داری ی خرده به خودت و شوهرت برس 

میدونی قبلا ی نفر میره پیش امام و میگه زنم بچه دار نمیشه میخام زن دیگه بگیرم اما امام بهش میگه اگر خدا بخواد بهت بچه بده از همون زن اول هم بهت میده اگرم بخواد نده چند تا زن بگیری بازم نمیده

پس دست خداست ایناهمش

منم بچه میخام اما هنوز قسمتم نشده و تنبلی شدید دارم دیدم ک گفتن آدمایی هستن همه جوره سالم اما خدابهش ...

انشالله قسمت شماهم بشه ی بارداری سالم روتجربه کنی عزیزم واقعاحق باشماست

خدا بخواد بده میده مطمئن باش حامله میشی عزیزم دیگع نهایش تا ۱۰سال دیگه علم باز بیشتر پیشرفت میکنه دی ...

اره واقعا من بچه خیلی دوس دارم خداقسمتم کنه دوستم دوقلوبارداره خیلی براش خوشحالم البته اونم بعدازدوسال باردارشده

اره واقعا من بچه خیلی دوس دارم خداقسمتم کنه دوستم دوقلوبارداره خیلی براش خوشحالم البته اونم بعدازدوس ...

گیرت میاد از تجربه های کسانی که بعد از چند سال ازدواج بچه دارشدن استفاده کنیم الکی جوونیمونو با حرص و جوش هدر ندیم پیش خودت بگو من میخام دو سه سال با شوهرم عشق و حال و تفریح و مسافرت برم به خودتم خیلی احترام بذار دلتم بسپر به خدا صبرتو زیاد کن 

معنویاتت رو زیاد کن ذکر بگو به این فکر کن که دنیا یه روزی تموم میشه و ارزش غصه نداره

گیرت میاد از تجربه های کسانی که بعد از چند سال ازدواج بچه دارشدن استفاده کنیم الکی جوونیمونو با حرص ...

من تویه شهرغریب تک وتنهام دلم خیلی میگیره وقتی ی نفر بامحبت یادلسوزی باهام‌حرف میزنه همش بغض میکنم همش یادمشکلات میوفتم هروقت میخام شادی کنم یجوری براخودم زهرمارش میکنم اصلا ازوقتی عروسی کردم ی ادم عجیب شدم

اره واقعا من بچه خیلی دوس دارم خداقسمتم کنه دوستم دوقلوبارداره خیلی براش خوشحالم البته اونم بعدازدوس ...

بذار خودمو برات مثال بزنم 

من تنبلی دارم ماه قبل آمپول زدم باید روز دوازده میرفتم سونو ببینم تخمک دارم یا نه بعد ۱۲ پریود من خورد به تعطیلی ۳ روز تعطیل بود سونو نگرفتم بعد روز ۱۶ رفتم سونو تخمکم بزرگ شده بود اما متوجه نبودم که آمپول بزنم آزاد بشه تبدیل ب کیست شد خودشم از بین رفت

و من متوجه شدم خدا فعلا صلاح نمیدونه و گرنه همون یک بار من تخمک داشتم نشد خخخخخ

حکمت خدا چیز دیگریه

من تویه شهرغریب تک وتنهام دلم خیلی میگیره وقتی ی نفر بامحبت یادلسوزی باهام‌حرف میزنه همش بغض میکنم ه ...

درکت میکنم منم بعد ازدواجم زود رنج شدم شدید حتی همین الانم بعضی وقتامامانم بهم گیر بده سر بچه دار شدن یا سر اینکه گیر بده به اخلاقای شوهرم زود بغض میکنم و از کوره در میرم

اما ما خدا رو داریم مطمئن باش هر کس تو زندگیش نیش و کنایه بشنوه خدا ی جور خاص بعدا براش جبران میکنه اینو ببین کی بهت گفتم

درکت میکنم منم بعد ازدواجم زود رنج شدم شدید حتی همین الانم بعضی وقتامامانم بهم گیر بده سر بچه دار شد ...

انشالله چ خوب ک اومدی توتاپیکم دلم گرم شد زنعموشوهرم میگ اگ زودتردست ب کارمیشدی الان نیاز ب دکتر نداشتی بچه ک ب دکتر رفتن بشه بهتره نشه😔اونم فقط چون عروسش حامله شده بود پز نوه اشو میداد خیلی دلم شکس گف خودم میبرمت دکتر وخلاصه کی طعنه وکنایه