دلم داره براش میترکه خودش و پدر ومادرم خیلی تحقیر شدن،کاش لا اقل بمیره تا آنقدر حقارت نکشه امیدوارم هر کس پشتش بد گفت تاوان اشکای مادرمون بده امیدوارم خدا چنان آبرو شونو بریزه که نتونن سر بلند کنن
خوارم چندسال پیش تلفنی با همکلاسیش صحبت میکرد بعدم پسره اومد خواستگاری ولی رد کردیم اما پسره آبرو ریزی دراورد، ،پارسال خواهرم تانامزدی هم رفت ولی شبش پسره همه چیزو زد بهم و رفت گفت دوست پسر داشت،حالا اقوام بی شرفمونم ول نمیکنن هر جامیشینن خواهرمو نقل مجلسشون میکنن و خانوادمون تحقیر میکنن و زخم زبون میزنن هر چی هم میگیم بدتر میکنن،صبح بابام کلی به خواهرم نفرین کرد و مامانم گریه کرد امیدوارم تشت رسواییشون چنان صدا کنه که کسی تفم توصورتشون نندازه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوارم چندسال پیش تلفنی با همکلاسیش صحبت میکرد بعدم پسره اومد خواستگاری ولی رد کردیم اما پسره آبرو ری ...
ببخشیدا معذرت میخوام ولی چه طایفه بیشعوری دارین خب بگن به درک
بخاطر حرف چند تا ادم مضخرف که قرار نیست آرزوی مرگ کسی رو کرد.گور بابای حرف مردم
اون پسره هم خیر نمیبینه دنیا دار مکافاته
بین کسی که دوستتون داره وکسی که دوسش دارین، اونیکه دوستتون داره رو انتخاب کنین❤️توی خونه مادرشوهر اگه مجبور شدین کار کنین طوری کار کنین که کار نکردنتون و ترجیح بدن🤪به جاری زیاد محل ندین باهاشم درددل نکنین .در مورد مسائل خانوادگی بین خانواده شوهرحرفی نزنین 👊خودتون و خاکی نشون ندین چون ممکنه آسفالتتون کنن😂من خواهرتونم جاریتون یا خواهر شوهرتون نیستم پس هروقت پست گذاشتم تو تاپیکتون با لحن خواهرتون بخونین نه خواهرشوهرتون😃🤨
بعدشم تو خاسگاری بگه ک من قبلا رل داشتم،الان ک۱۴ساله هاهم دارن مگ کجا زندگی مکنید ک هنوز عادی نشده؟ باور کن فامیلاتونم بچهای خودشونم دادن ،فقط باید خانوادت یبار محکم وایسن جلوشون و بزنن تودهنشون تاخفه شن
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
خوارم چندسال پیش تلفنی با همکلاسیش صحبت میکرد بعدم پسره اومد خواستگاری ولی رد کردیم اما پسره آبرو ری ...
دیگ دوس پسر داشتن ک عادیه همه داره و اینکه اون خانواده پدریه مادریه بی فرهنگ و بیشعورن ک هی همه جا میگن همه دارن دوس پسرو دیگ ، ب هیچ خری محل ندین ، مگ دختر و دوشیزگیشو از دست داده ک اینجوری میگی منم داشتم شوهر گیرم نیومد چرا بچم دارم این حرفا چیه ب حرف کسی محل ندین ، این پسرا صدتا دوس دختر دارن میذارن در ک*ون دوس دختراشون اونم ک اومده خاستگاری پسره شما ب همه بگین در جریان گذاشته پسره اومده خاستگاری همه اینجوری اشنا میشن میرن خاستگاری پدرش راضی نبوده دیگ انقد ابرو ریزی نداره ک پشت دخترم حرف میزنین دخترم پاکه هنوزم دختره کسی بهش دس درازی نکرده