2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم طلاق نمیگیرین ولی زیادم باهم جور نمیشین ولی خوب میشین

مرسی گلم🌸

آره همه همینو میگن😧

اَمیری حُسِین وَ نِعمَ الاَمیر💚💚💚                   کیم نه بولور کیم نه چَکیر💔💔💔              
بپرس

من بیستر یه ساله جدا شدم خودم خواستم

ولی از اول شوهرم دلش به برگسته،هنوزم

هر چند وقت پیام میده،میگه سعی هم کردم نتونستم

فراموشت کنم،وروغ چرا خودمم نتونستم ولی دودلم

نمیدونم دوسش دارم یانه 🤕ولی ته دلم یه جوریه

اخرش چی میشه🤕

بی بی چک زدی من میگم حامله نیستی حالا نمیدونم

درد شکم دارم  قسمت راست همراه با تخمدان دردش گاهی میاد سراغم حالت گرفتگی میشه گاهی زیر شکمم هم همینطور

بعد از ظهر ها حالت تهوع دارم وقتی حالت تهوع دارم سرگیجه میاد سراغم گاهی سینه هام حساس میشن دیشب ی بی بی چک زدم خط قسمت C خیلی کمرنگ افتاد و خط قسمت T خیلی خیلی کمرنگ و پخش شده بود بعد از چند دقیقه از بین رفت و بعد از ۲ ساعت همون خط کمرنگ پخش شده پرنگ تر شد البته بی بی چک روژان بود میخوام پس فردا یکی دیگه بزنم

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐