2777
2789
عنوان

دکتر بینی تهران

1322 بازدید | 15 پست

از بین این دکترا تجربه عمل با کدوم داشتین و برای بینی نمیه فانتزی کدوم بهتره؟

دکتر صالح راد

دکتر فرزان رضایی

دکتر بشارتی

دکتر مهرداد نادریان

دکتر آرش حقیقی 

اگر تو تهران یا کرج بینی گوشتی عمل انجام دادید و راضی بودید اسم دکتر و بگید

دکتر کامبیز پوریوسف کارش خوبه ایشون متخصص انواع جراحی زیبایی هست

این پیج اینستاشون

آدرس مطب : سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ 

شماره تماس : 09926761782 

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بینیم گوشتی هست دو ساله دنبال دکتر هستم همه ی این دکترارو کاراشونو دیدم اصلأ خوشم نیومده یه دکتر هست محی صفت تابستون نوبت دارم پیشش پیجش هم بازه نظراتش هم همینطور تاحالا هیچکس نگفته ناراضیه کاراشو خیلی دوس دارم

اولین دکتریه که گوشتی رو عالی نیمه فانتزی درمیاره با سوراخ های کاملآ متقارن

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

من بینیم گوشتی هست دو ساله دنبال دکتر هستم همه ی این دکترارو کاراشونو دیدم اصلأ خوشم نیومده یه دکتر ...

به عکسای اینستا نرو

برو مطب کاراشو ببین

همساسمون گول اینستای دکترو خورد رفت عمل کرد تر زد تو بینیش بعد گفت دکتره تو پیجش عکس بینی منو نزده فهمدیم کلا فقط کارای خوبشو میزنه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
به عکسای اینستا نرو برو مطب کاراشو ببین همساسمون گول اینستای دکترو خورد رفت عمل کرد تر زد تو بینیش ...

آره مطب میرم آلان از سه تاشون وقت گرفتم اما خوب حداقل معروف باشه زیادتر عمل کرده احتمال خرابکاری پایینه 

به عکسای اینستا نرو برو مطب کاراشو ببین همساسمون گول اینستای دکترو خورد رفت عمل کرد تر زد تو بینیش ...

البته که میرم

من به همین زودی به کسی اعتماد نمیکنم

شاید فیلترر باشه عکساشون به قول شما

نوبت گرفتم واسه تابستون ولی بهشون گفتم اول میام از نزدیک میبینم اگه خوشم نیومد کنسل میکنم پول هم ندادم واسه بیعانه

گفتن روزایی که میان واسه تعویض چسب یکشنبه و چهارشنبه هستش انقد هم خوش برخورد هستن تیمشون

بینی های تیمشو خودش عمل کرده

آره مطب میرم آلان از سه تاشون وقت گرفتم اما خوب حداقل معروف باشه زیادتر عمل کرده احتمال خرابکاری پای ...

عزیزم دکتر گنجه خسروی رو میشناسی؟ معروفه به پنجه طلا

رفتم ازش پرسیدم قیمت چنده؟ با فس فس گفت ۴۵ تومن

منم گفتم لابد کاراش خوبه دیگه

رفتم تو پیجش دیدم تر زده تو دماغ همه تازه اومده بودن فحشش داده بودن میگفتن به این دکتر کچل اعتماد نکنید

عزیزم دکتر گنجه خسروی رو میشناسی؟ معروفه به پنجه طلا رفتم ازش پرسیدم قیمت چنده؟ با فس فس گفت ۴۵ توم ...

🤣🤣🤣🤣  دکتر پیدا کردن واسه عمل دماغ از شوهر پیدا کردن سخت تر شده بخدا من این همه زمان و اگه واسه شوهر پیدا کردن میذاشتم آلان چهارتا بچه داشتم 

🤣🤣🤣🤣  دکتر پیدا کردن واسه عمل دماغ از شوهر پیدا کردن سخت تر شده بخدا من این همه زمان و اگه ...

😂😂😂 یه زنه انقد فحشش داد بهش میگفت ر...دم فرق سرت ☹️😂

آره مطب میرم آلان از سه تاشون وقت گرفتم اما خوب حداقل معروف باشه زیادتر عمل کرده احتمال خرابکاری پای ...

سلام عزیزم کامنتتونو تو نی نی سایت خوندم در مورد دکتر بینی فکر کنم قدیمیه.میخواستم ببینم عمل کردید؟کدوم دکتر واینکه راضید؟