2777
2789
عنوان

ب نظر شما این دوست من حسوده ؟؟

117 بازدید | 7 پست

ی دوستی دارم از دبیرستان تا الان دوست هستیم حدودا ۱۰سال میشه دوستیم 

از من یکسال کوچیکتره اون داره میخونه برا کارشناسی وکالت من تا فوق دیپلم حسابداری خوندم و بعدش رفتم سرکار 

چن روز پیش میخواسم ی تیکه طلا بخرم این دوستم ی دونه انگشتر کارتیه طلا داشت میخواست بفروشه گفنم من ازت میخرم همون لحظه ام میزنم ب کارتت گفت باشه و فردا بیا بریم طلا فروشی بفروشم بهت گفتم اوکی . بعدش همششش داشت ب من میگفت طلا نخر سود نمیکنی برو جاهاز بخر (من از الان جاهاز نمیخرم مستاجر هستیم تو اساس کشی نمیخوام دنبال خودم بکشونم بعدشم میوفتم سر زبون بابام و فامیلام ک اره ایسان جاهاز خریده گذاشته خونه ازدواجم نکرده )طلا میخرم پس اندازه دیگ هر وقت خواستم میفروشم جاهاز میخرم 

این دوسم حودش و کشت هی میگفت طلا نخر بیا برو لوازم برقی هاتو بخر برو لبتو ژل بزن برو باشگاه برو خرید برو دانشگاه تو ک دوس داری صورتت و زاویه بزنی رو عمل دایمی کن هی سعی میکرد منصرفم کنه 

بعد فردا ک شد گفتم چیشد انگشترتو میدی یا نه ؟گفت دیشب بعد این ک با تو حرف زدم مامانم گفت انگشترتو میخرم ازت مامانم میخواد ازم برداره من میگم تو طلا نخر برو ب کارای دیگت برس .منم بلند شدم با مامانم رفتم طلا فروشی ی پلاک خریدم با یه گوشواره دست دوم ،،،خلاصه من از‌کارم تازه دراومدم بیرون چون حسابدار هستم با نرم افزار حسابداری کار‌کردم تماس گرفتم با پشتیبانی نرم افزار نیرو میخواستن ب دوستم گفتم گفت نه نرو اونجا نه خوب نیس نه برو بازار یابی  دیروز باهم رفتیم بیرون ایس کافی بخوریم گفتم بعد این تعطیلی میرم شرکت نرم افزاری گفت با ی قیافه خیلی بد حالت صورتشو ی جوری کرد گف ببخشید شما ۶ساله کار کردی چی داری الان ؟؟من همینطوری موندم 😐چقد وقیح اخه آدم واقعا پشیمون میشه با این جور آدما بگرده اخه تو رفیق ۱۰سالع منی چرا باید انقد حسوذ باشی 

من ی سال ی جا کار کردم بینیمو عمل کردم بعدشم دندونم و درست کردم بعدش در اومدم ی جا رفتم نیمه وقت دوسال رفتم دانشگاه شهریه و کرایه ماشین و هزینه لباس و خوراک و کتاب و جزوه دادم دانشگاهم تموم شد رفتم تو ی لوازم یدکی حسابداری دو سال تقریبا اونجا بودم دندون خرای کلی داشتم درست کردم تو خرج خونه ب بابام کمک کردم مامانم ی مدت بیکار شد قرعه کشی داشت تو قرعه کشی بهش کمک کردم تا کار پیدا کنه گوشی ایفون ۱۲آکبند نقد رفتم خریدم برا خودم ایرپاد خریدم عید پارسال مامانمو با هواپیما بردم تبریز هتل گرفتم کلی اونجا هزینه کردم با هواپیما هم برگشتیم 

برا دوست پسرم تولد گرفتم برا اونم ایرپاد گرفتم 

بازم تولد بعدیش هم ۲۰میلیون کادو بهش دادم 

البته دوست پسرمم برا تولدم اپل واچ سری ۷برام خرید پارسال بعدشم نزدیک ۱۵گرم طلا خریدم همه اشم با هزینه خودم و زحمت خودم 

این دوستم چهار تا دونه چرخ خیاطی داره با اتو و لوازم دیگ منو کشت ی مدت خودش برا خودش خیاطی میکرد سرویس کرد منو بس ک گفت من تولید کننده ام من صاب کارم من تولیدی دارم بهش گفنم تو ک صاب کار بودی چی داری الان 

چرا ب من میگی طلا نخر 

گفن من برا خودت کفتم طلا گرون تر نمیشه نهایت بشه ی تومن گرون میشه ولی جنس و جاهاز روش کلی میکشن ب حرف من میرسی تو حرف در بیاری متاسفم بعدم منو انفالو کرد و تموم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید انگشترش طلا نبوده

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

و چون خودش طلا نداشته حسودیش شده

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم