2777
2789

سلام بچه هاخوبین ببینیداتقدحرف دارم ک بماند فقط گذری توضیح میدم ک بتونید راهنماییم کنید،مادرشوهرم خیلی روانیه واقعامیگم نرمال نیس،تواخرین بحثی ک بود بدون اینکه من چیزی بگم تازه شروع کرده بودم منطقی باهاش حرف زدن زدتوگوشم همسرمم پیشم بوداونم زد وماروباانواع لنگه کفش بدرقه کرد وتادلت بخواد فحش دادب خانواده ام ازاینجاب بعد منم لال نبودمو وهرچی گف جوابشودادم بعد۶ماه ازاین ماجرا هییییچ ارتباطی نداشتم باهاشون وطبق معمول همسرم میرفت ومیومدگهگاهی(اینم بگم چهارساله عروس اینام ازنامزدیم تاالان مادرشوهرم هرخوشی بودبدون استثنا زهرمارم کرده فقط اینبارشدیدترشد دعوا) منم ازاون سلیطه هانیستم بگم حرف فقط حرف منه نمیرم گور ننه وبابات،رفتیم مشاوره ودکتره گف ب هیچ عنوان نبایدقطع ارتباط کتید حتی شده ماهی ی باربرین،خلاصه همسرمم همیییشه طرف مامانش بود ومشاور براش توضیح داد وفهمیدتاالان دزاشتباه بوده،عیدنوروز بخاطراینکه همسرم حس بی کسی نکنه پاشدم رفتم خونه ننش هیچکس باهام خرف نمیزد خواهرشوهرام ک لال مونی گرفته بودن زنه هم اصلاااا خیلی ریلکس پرری کلمه حرف نزدباهام معدرت خواهیم پیشکش البته منم اصلاااا محل ندادما اصلابه همسرم میگم منوچراکوچیک میکنی میبری اونجاوقتی ادم حسابم نمیکنن عوض اینکه من حسابشون نکنم پامیشم میرم خونه ای ک هردومونو بیرون کردن میگه عزیزم ما بچه داریم مجبوریم گاهی بریم اوناپسرمونوببینن وقطع رابطه صلاح نیس حالا ازلحاظ روحی بشدت بشدت عصبی وناراحت وپرخاشگرشدم خونم نیازبه ی تمیزکاری عمیق داره میخام پسرمو بدم نصف روز نگه دارن من ب خونه برسم بنظرتون بدم یان؟اخه مامانم ایناکارگردارن تای ماهم تموم نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بچت درست رفتار میکنن؟اگه آره که بده بهشون و کارهات و انجام بده. اگر نه که بیخیال نزار بچه هم روحیه اش لطمه ببینه

بین کسی که دوستتون داره وکسی که دوسش دارین، اونیکه دوستتون داره رو انتخاب کنین❤️توی خونه مادرشوهر اگه مجبور شدین کار کنین طوری کار کنین که کار نکردنتون و ترجیح بدن🤪به جاری زیاد محل ندین باهاشم درددل نکنین .در مورد مسائل خانوادگی بین خانواده شوهرحرفی نزنین 👊خودتون و خاکی نشون ندین چون ممکنه آسفالتتون کنن😂من خواهرتونم جاریتون یا خواهر شوهرتون نیستم پس هروقت پست گذاشتم تو تاپیکتون با لحن خواهرتون بخونین نه خواهرشوهرتون😃🤨

نگو بچه رو نگه دارید من کار دارم . بچه رو بده همسرت بگو برید اونجا بچه رو ببینن خودتم یه نصف روز پیش مادرت باش دلت تنگ نشه من زن صبوری هستم نمیخوام از مادرت جدات کنم 

بعد توی اون تایم به کارهای خونه برس 

بزار کار خونه مامانت تموم شه بسپار ب مادرت 

تقتم ب اینا نده😐کدوم مشاور احمقی گفته وقتی ی جا اینجور بات برخورد میکنن دیگه پرتت میکنن بیرون باز برو😶در عجبم😐 بنظرم اسمون ب زمین بیاد دیگه نرو 

خانومای صاحب نظر دقت کنین گفتم بنظر من نیاین الان ی تومار تز بدین

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

با بچت درست رفتار میکنن؟اگه آره که بده بهشون و کارهات و انجام بده. اگر نه که بیخیال نزار بچه هم روحی ...

فک کنم اره چون من ک اونجانیستم ببینم رفتارشونو پسرمم کوچیکه هنوز زبون بازنکرده 

ن نده اصلا ند‌ . ببر خونه مامانت حالا ی روز چیزی نمیشه

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
بزار کار خونه مامانت تموم شه بسپار ب مادرت  تقتم ب اینا نده😐کدوم مشاور احمقی گفته وقتی ی جا ا ...

من باهات موافقم 

روحیه آدم مهم تر از سیاست و این جور چیزاس 

بین کسی که دوستتون داره وکسی که دوسش دارین، اونیکه دوستتون داره رو انتخاب کنین❤️توی خونه مادرشوهر اگه مجبور شدین کار کنین طوری کار کنین که کار نکردنتون و ترجیح بدن🤪به جاری زیاد محل ندین باهاشم درددل نکنین .در مورد مسائل خانوادگی بین خانواده شوهرحرفی نزنین 👊خودتون و خاکی نشون ندین چون ممکنه آسفالتتون کنن😂من خواهرتونم جاریتون یا خواهر شوهرتون نیستم پس هروقت پست گذاشتم تو تاپیکتون با لحن خواهرتون بخونین نه خواهرشوهرتون😃🤨
بزار کار خونه مامانت تموم شه بسپار ب مادرت  تقتم ب اینا نده😐کدوم مشاور احمقی گفته وقتی ی جا ا ...

دقیقااا ودقیقا منم حرفم اینه ب همسرم میگم کجای کتابا و نوشته ها گفتن یکی میزنه درگوشت وازخونه بیرونت میکنه باس بری من چن باررفتم هربارشم واقعا خردشدم تا مدتها عصبی بودم ولی ازطرفی توخونه دعوامیشه وقتی میگم نمیرم همسرم ازاونانیس ک بگه نرو خوب میکنی یاب مامانش بگه بازنم بدرفتاری کردی نمیایم

من باهات موافقم  روحیه آدم مهم تر از سیاست و این جور چیزاس

اصلا وقتی از خونه یکی و بیرون میکنن حتی الماسش هم بیفته اون سمت نباید بره برداره 

مث اینه ک بگی در مقابل خر جفتک پران سیاست بخرج بده 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نگو بچه رو نگه دارید من کار دارم . بچه رو بده همسرت بگو برید اونجا بچه رو ببینن خودتم یه نصف روز پیش ...

اره خب اگه برن باهمسرم میرن منتهادوتاشهر جدا هستیم فاصلمون کمه،درنتیجه همسرم بچه رومیده ب اونا وبعدمیاددنبال من بریم شهرخودمون خونمون مرتب کنم