2777
2789
عنوان

کوتاهی مو

87 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من موهام بلنده۴ساله اصلا کوتاه نکردم حالا به نظرتون جلوشو کوتاه کنم قشنگ میشه  مدل صورتم بیضیه میترسم بعدا پشیمون بشم

بگذار هر چه از دست می رود برودَ،من آن را می خواهم که به التماس آلوده نباشد،حتی "زندگی" را .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که میخوام موزر 10 بزنم فقط جلوش 10 سانت تابستون و عرق 

من  ۴ سال پیش موهام بلند بلند بود جوگیر شدم رفتم پسرونه کوتاه کردم بعدش پشیمون شدم الان فقط میخوام جلوشو کوتاه کنم یکم حالت بگیره میترسم

بگذار هر چه از دست می رود برودَ،من آن را می خواهم که به التماس آلوده نباشد،حتی "زندگی" را .
پیشمون میشی نوک گیری کن فقط

اخه فکر میکنم اینجوری موهام اصلا هیچ حالتی ندار لخته موهام یه دست بلنده میگم شاید جلو موهامو کوتاه کنم حالت بگیره

اخه فکر میکنم اینجوری موهام اصلا هیچ حالتی ندار لخته موهام یه دست بلنده میگم شاید جلو موهامو کوتاه ک ...

نمیدونم موهام فره بلد نیستم

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood