سلام خانوما من سه ساله ک اقدامم و باردار نشدم
همه راه هارو هم امتحان کردم کل این سه سال رو هم تحت درمان یه عالمه دکتر بودم مشکلمم تنبلی تخمدان هستش..
چند وقت پیش خانم مسنی رو بهم معرفی کردن ک باعث بارداری یکی از آشناهامون شده و کلا کارش اینه .یکم پرس و جو کردم دیدم خیلیا ازش جواب گرفتن
منم ده روز پیش رفتم پیشش و درمان منم شروع کرد گف عفونت رحم دارم و پرده دوم دارم و سردی رحم و اینکه رحمم کجه😦😑
منم دیگه خسته بودم از دکتر رفتن گفتم اوکی سپردمش ب تو درستش کن اونم یه چیزی شبیه قرصه اما قرص نبود زرد بود گذاشت تو واژنم بعدشم پشم گوسفند گذاشت.رفتم خونه دیدم داره همینجوری عفونت زرد رنگ ازم میریزه با نوار بهداشتی سه چهار روزی گذشت و رفتم برام دراورد ب شدددددت بوی بدی میداد اصن نابود شدم تا تموم بشه.بعدش یبار دیگه از همون گذاشت گف برو چهار روز دیگ بیا از اونموقه تا الان ک سه روز شده خیلی وضعم خراب تر شده عفونت سبز و بد بو شده درست مث بوی همونی ک دراورد هربار میرم دسشویی بوی بدی میاد(شرمنده بی سانسور حرف میزنم😔خیلی نگرانم)کسی میدونی اینجا چخبره؟واقعا عفونت رحمه یا اون قرصه گندیده؟؟؟
از سه چهار نفر ک جواب گرفتن پرسیدم گفتن ماهم اینجوری شدیم فامیلمون ک همون ماه اول حامله شد