2777
2789

سلام چند بار درباره این شنیدم 

. ممنون میشم اگه کسی تجربه داره یا جواب گرفته بیاد بگه چه جوریه ..  واقعا نیاز دارم برا کسی که دکترا دیگه کلا گفتن بچه دار نمیشه .  شاید بااین روش باردار شد 

ممنون میشم اگه تجربه ندارین الکی مزه نپرونید ❤️❌️

اگه آدرس یا شماره کسی که این کارو بلد باشه هم داشتین برام بفرستین 💙

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

اینارو خونده بودم میفرستن ❌️👇

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

تو دهات مادرشوهرم خیلیا با این روش بچه دار شدن یه چیزایی هست دکتر نمیفهمه فقط قدیمیا و افراد باتجربه میفهمن من خیلی دکتر رفتم همه کارم کردم ولی بچه دار نشدم با همین روش بچه دار شدم بخدا راست میگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خانوما من سه ساله ک اقدامم و باردار نشدم

همه راه هارو هم امتحان کردم کل این سه سال رو هم تحت درمان یه عالمه دکتر بودم مشکلمم تنبلی تخمدان هستش..

چند وقت پیش خانم مسنی رو بهم معرفی کردن ک باعث بارداری یکی از آشناهامون شده و کلا کارش اینه .یکم پرس و جو کردم دیدم خیلیا ازش جواب گرفتن 

منم ده روز پیش رفتم پیشش و درمان منم شروع کرد گف عفونت رحم دارم و پرده دوم دارم و سردی رحم و اینکه رحمم کجه😦😑

منم دیگه خسته بودم از دکتر رفتن گفتم اوکی سپردمش ب تو درستش کن اونم یه چیزی شبیه قرصه اما قرص نبود زرد بود گذاشت تو واژنم بعدشم پشم گوسفند گذاشت.رفتم خونه دیدم داره همینجوری عفونت زرد رنگ ازم میریزه با نوار بهداشتی سه چهار روزی گذشت و رفتم برام دراورد ب شدددددت بوی بدی میداد اصن نابود شدم تا تموم بشه.بعدش یبار دیگه از همون گذاشت گف برو چهار روز دیگ بیا از اونموقه تا الان ک سه روز شده خیلی وضعم خراب تر شده عفونت سبز و بد بو شده درست مث بوی همونی ک دراورد هربار میرم دسشویی بوی بدی میاد(شرمنده بی سانسور حرف میزنم😔خیلی نگرانم)کسی میدونی اینجا چخبره؟واقعا عفونت رحمه یا اون قرصه گندیده؟؟؟

از سه چهار نفر ک جواب گرفتن پرسیدم گفتن ماهم اینجوری شدیم فامیلمون ک همون ماه اول حامله شد

منم قدیم یکی از دوستام همین کارو کرد فقط پشم و یادمه بقیش نمیدونم چی بود بعد اون سه تا بچه پشت سرهم اورد. بعد ده سال ناباروری

نمیدونم میگفتن گرم و عفونت رحم و از بین میبره

یادم میاد چند وقت پیش ی کاربری مثل شما باردار نمیشد اون هم پشم گوسفند رو بهش تجویز کرده بودن و چند تا از کاربرهای دیگه هم پشم گوسفند رو برای بارداری تایید کرده بودن 

اره میگفت عفونت و کشیده بیرون خودش رفته توالت افتاده سر خورده

من یه گلیم دست باف کاملا پشمی خریدم رو صندلی میذارم میشینم روش

باعث گرم شدن رحم میشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
من نوار بهداشتی میذارم عفونت میگیرم  چطور پشم میذارن و حامله میشن؟🚶🏼‍♀️

پشم گوسفند گرمه . بانوار بهداشتی فرق داره که. مثلا میگن از دستمال نخی استفاده کنید و بعد خوب بشورین

من نوار بهداشتی میذارم عفونت میگیرم  چطور پشم میذارن و حامله میشن؟🚶🏼‍♀️

اولا که عفونت مال همون نوآره.به جاش پد پارچه ای نخی بکیر راحت میشی

دوما پشم رو روش میشینن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

چند روز پیش مادر شوعرم منو برد پیش یه ماما تو خونه 

پیر زن بود 

کمی پشم گوسفند با نفت سیاه و.... چی قاطی کرد 

گفت وارد واژنت کن 

به خدا ناراحتم آنقدر میترسم 

میگم نکنه عفونت کنم 

اسی زیاد هم نگران نباش نفت خواص ضد میکروبی و باکتریایی داره ولی خوب میسوزونه پس فکرتو از عفونت احتمالی دور کن. دیگه توکلت به خدا باشه تا فردا انشالله خودش پایین بیاد نشد پیگیری کن

من یه همسایه دارم که میگفت یه دکتر طب سنتی هست که هرکی رفته پیشش برای ناباروری بچه دارشده همه هم نود درصد پسر آوردن. گفتم مگه چی میده گفت یه چیزی درست میکنه با پشم میذارن داخل واژن. گفت حتی سوزش هم داره ولی عفونت ها را بیرون میکشه.