2777
2789
عنوان

خانواده همسرم

277 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من ۹ ماهه عقدم و توی این ۹ مال اندازه ۹ سال حرص خودم 

خواهر نامزدم و مادرش این مدلین ک نمیخوان نانزدم ب من اهمیت بده ب من خرج کنه با من بگرده میخوان قبل از اینها اول خواهرش و مادرش رو ببره بیرون بهشون بخره بعد من 😐😤 

(مادر شوهر و خواهر شوهرم توی این مدت  بار ها و بار ها خودشون جلوی من گفتن و قیافه گرفتن ک هر چی برای من می‌خره باید برای خواهرش هم بخره ، یا مادرشوهرم ب نامزدم گف ی بار ک میخوای چیکار میری بیرون الکی پول خرج میکنی اگرم میری اول خواهرت و ببر آدم اینجوری میکنی ) 

بعد خانواده دامادمشون  وضع مالی شون مثل ایناس ولی هم عروسی گرفته هم مراسمتشو هم طلا شو هم خونشو داده همم اینکه هنوزم بهشون میده ولی اینا برعکس ی هزار تومنی هم خرج نکردن نا حالا 

اونایی ک خرج کردن و ازشرفتن الانم ک الانه خواهرش ن میخواد من برم ب خونمون(میگ فقط اینجا باش کمک کن ب مامان ۴۰ سالم خودشم بشینه بگه پوستم حساسه و پاهام درد میکنه )  ن میخواد نامزدم با خانوادم اوکی شه 

ولی خودش ۲۴ ساعته پلاسه اونجا 

منم میخوام مثل عروس های دیگه فامیلشون و زندایی ها ک سالی ی بارم حال اینارو نمی‌پرسند چون میدونن جنبه ندارن  بشم ولی نمیدونم چجوری  لطفا بگین راهنمایی کنین😶😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حرررص میخورم پریروز مادرشوهرم کلی بهم توهین کرد پشت سر خونوادم چیزای بد گف شوهرم برام خرج میکنه. پول داده بود ژل لبو گونه و بینی بزنم داشت جر میخورد اخر حرصشو خالی کرد زدم بیرون اومدم خونمون نامزدیم هنوز 

ببین با سیاست برو جلو هیچ وقت جلو اونا دعوا نکنین همیشه خوش باشین اگر چیزی بهت گفتن با لبخند جوابشونو بده نزار سوارت بشن به همسرتم تاکید کن که تو تا آخر عمرت با من میمونی نه من با خانوادم کاری دارم نه تو داشته باش بخاطر بقیه زندگیمونو خراب نکن 

باید همسرت بفهمه اینارو باید اون جلوی اونارو بگیره نه تو باهاش حرف بزن اگه فهمید که هیچ نفهمید ببرش مشاوره بازم نفهمید طلاق بگیر وگرنه زندگیت خراب میشه 

راستی چندسالته؟؟ همسرت چندسالشع؟

چقدر بعضی ها میتونن ایقدر عوضی باشن واقعا درک نمیکنم 😡

خیلی

باباش میگ زنو باید با زنجیر زد تو قران اومده 

بعد دختر خودش یبار بغض داشت ب دامادش فحش میداد

انقد بی وجودن 

خدا الهی ازشون نگزره الهی ب سرشون بیاد ک اینجور دختر مردمو بدبخت کردن 

شوهرم منو کتک زد خونوادش فهمیدن از من طلبکارم شدن ی کلام ب پسرشون هیچی نگفتن 

همین..تو خانواده ی همسرم مادر شوهرم بفهمه اوضاعمون قمر در عقرب کلا چشماش از شدت خوشحالی برق میزنه ..

یادمه میگفت چیه دخترا بد حجاب شدن ..بعد از اون ور دخترش خیلی راحت بود..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

رابطه ی خودت و شوهرت رو خوب کن. مردها چی میخوان احترام. فقط احترام. ی جوری باش بدونه بی اجازه اش ةب نمیخوری. بخچه سرت قسم میخوره وقتی بدونه که قبولش داری. تو هر زمینه ای. نقطه ضعف شوهرت رو در بیار که چیه؟ مثلا کجای رابطه با مادر و خواهرش ایراد داره.کجای کار میلنگه که اینا اینقدر جولون میدن. اون نقطه رو پیدا کردی سعی کن برطرفش کمی با مشاوره با کتاب با زبون و مهر و محبت ی جوری بشع که خواسته های شما اول باشه