2777
2789
عنوان

اینو هر شب میذارم تا جواب بگیرم

221 بازدید | 16 پست

میشه برای من دعاااااااااا کنین لطفا 

اگر شرایط منو میدونستین خودتون خود ب خود دعا میکردین بخدا

لطفا دعا کنین دریغ نکنین خیلیییییی محتاجم خیلییییی زیاد😔🖤

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد تا حمد برای حضرت ام البنین بخون. عجیب سریع الاثره. من الان دارم میخونم.

حاجت
۱۴۰۰صلوات برای امام موسی کاظم
دعای توسل اول هر فراز برای صاحب فراز ۱۰۰صلوات، آخر فراز حاجت رو از صاحب فراز می‌خوایم. بعد همین کار برای فراز بعد تا ۱۴معصوم تمام شود.
۵۳۰بار پشت سر هم صلوات فاطمیه یعنی اللهم فاطمه و ابیها.....کامل به صورت بی وقفه
نماز فرج
نماز حضرت زهرا
نماز استغاثه به امام زمان
۱۳۵بار یا
برای زیارت کربلا و نجف آیه ۳۵نور ، ۴۰ مرتبه در شب

انشالله که مشکلت حل بشه و حال دلت خوب بشه واست ایت الکرسی میخونم انشالله به حق فاطمه زهرا به ارزوت برسی 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
صد تا حمد برای حضرت ام البنین بخون. عجیب سریع الاثره. من الان دارم میخونم. حاجت ۱۴۰۰ صلوات برای ام ...

حتماااا

خیلی از راهنمایی عالیت ازت ممنونم بهترین😍😍😍😘😘😘

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻

این نماز هم من حاجتهای عجیبی گرفتم در حد معجزه.

فقط دقیق بخون تعدادها رعایت شده. اونجایی که گفته یه سمت صورت روی زمین بذار یعنی گونه راست یا چپ  رو روی مهر بذار

💯💯💯

📣📣📣

💠 بسیار مهم 💠

🍀 طریقه خواندن نماز فرج دستور داده شده توسط امام زمان

به جناب #ابوبغل_کاتب برای رهایی از سختی و حاجت روا شدن🍀

📚  منبع : بحار الانوار  ج 51 ص 304

✳️ ابوالحسین بن ابوبغل کاتب" که او گفت: از "ابومنصور" کاری را به گردن گرفتم و به سبب آن کار، میان من و او طوری شد که باعث خوف و استتار من از او گردید و او در طلب من بود و من از او هراسان و گریزان بودم. تا آن که در شب جمعه ای قصد زیارت موسی بن جعفر (علیه السلام) نمودم و اراده آن کردم که تمام شب را از برای دعا و سؤال، در آن حرم مطهر کاظمین به سر برم. اتفاقا در همه آن شب در هوا باد و باران بود.

پس از "ابوجعفر کلید دار" خواستم که درهای روضه ببندد و مرا بگذارد، تا در خلوت، دعا و مسئلت نمایم. اجابت نمود و درها را قفل کرده، مرا بگذاشت؛ تا نصف شب گردید و باد و باران هم عبور مردم را از کوچه و صحن و اطراف حرم ببست و من در آن حال، مشغول تضرع و سؤال بودم.

ناگاه در نزد قبر موسی (علیه السلام)، صدای قدمی شنیدم. چون نظر کردم، آواز مردی شنیدم که بر یک یک انبیای اولوا العزم سلام کرد، تا آن که به ائمه (علیهم السلام) رسید و یک یک را سلام کرد تا آن که به حضرت حجت (علیه السلام) رسید و او را ذکر نکرد.

چون این بدیدم، متعجب گردیدم و با خود گفتم: شاید آن حضرت را فراموش نمود، یا آن که او را نمی شناسد، یا آن که مذهب او این باشد. تا آن که از زیارت فارغ گردیده، دو رکعت نماز کرد و چون از نماز فارغ شد، نزد قبر امام محمد تقی (علیه السلام) آمده او را نیز مانند جدش، سلام و زیارت نمود و دو رکعت نماز به جا آورد. او را نشناختم و از او ترسیدم. چون مشاهده کردم جوانی دیدم در حد کمال. لباسهای سفید در بر و عمامه با حنک بر سر (و) ردائی در دوش داشت. به سوی من نگریست و فرمود: یا "ابا الحسین بن ابی بغل"! تو در کجایی از دعای فرج؟

عرض کردم: ای مولای من، آن دعا کدام است؟ فرمود: دو رکعت نماز ( به نیت نماز فرج و حاجت )بگذار، بعد از آن بگو:

✅  يا مَنْ أَظْهَرَ الْجَمِيلَ وَ سَتَرَ الْقَبِيحَ يَا مَنْ لَمْ يُؤَاخِذْ بِالْجَرِيرَةِ وَ لَمْ يَهْتِكِ السِّتْرَ يَا عَظِيمَ الْمَنِّ يَا كَرِيمَ الصَّفْحِ يَا حَسَنَ التَّجَاوُزِ يَا وَاسِعَ الْمَغْفِرَةِ يَا بَاسِطَ الْيَدَيْنِ بِالرَّحْمَةِ يَا مُنْتَهَى كُلِّ نَجْوَى وَ يَا غَايَةَ كُلِّ شَكْوَى يَا عَوْنَ كُلِّ مُسْتَعِينٍ يَا

مُبْتَدِئاً بِالنِّعَمِ قَبْلَ اسْتِحْقَاقِهَا  💠 سپس ده بار بگو يَا رَبَّاهْ  💠 سپس ده بار بگو يَا سَيِّدَاهْ 💠 سپس ده بار بگو يَا مَوْلَاهْ 💠سپس ده باربگو يَا غَايَتَاهْ 💠 سپس ده بار بگو يَا مُنْتَهَى غَايَةِ رَغْبَتَاهْ  💠 سپس بگو  أَسْأَلُكَ بِحَقِّ هَذِهِ الْأَسْمَاءِ وَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ ع إِلَّا مَا كَشَفْتَ كَرْبِي وَ نَفَّسْتَ هَمِّي وَ فَرَّجْتَ غَمِّي وَ أَصْلَحْتَ حَالِي💠 و سپس به هر صورتی که می خواهی دعا کن و حاجاتت را بگو 💠 سپس گونه راست صورت خود را روی سجده (روی مهر) بگذارید و  100  بار بگویید  👈 يا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَايَ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَايَ 💠 سپس گونه چپ صورت را روی سجده و مهر بگذارید و 100 بار بگویید 👈أدْرِكْنِي💠 و سپس در همان حالت مکررا می گویید 👈 الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ  تا نفس شما فطع شود و سپس سر خود را از سجده بلند می کنید که ان شالله حاجت روا می شوید.

☝️ قابل توجه که متن دعا و نماز و... عینا به صورت اصل از متن

کتاب بحارالانوار کپی شده و معتبر است.

☝️ این نماز خیلی ها را حاجت روا کرده است، از عزیزان تقاضا می شود

این نماز را در گروهها و کانال ها پخش کنند.

🔶🔹🔶🔹🔶

@ma_va_o

انشالله که مشکلت حل بشه و حال دلت خوب بشه واست ایت الکرسی میخونم انشالله به حق فاطمه زهرا به ارزوت ب ...

قربون مهربونیت برم من عزیزدلم

خیلی خیلی سپاسگزارم ❤

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻

اینا نذر ظهور امام زمانن. اگه میتونی حاجت خودت رو نگو و فقط برای ظهور دعا کن. خودشون یه جور عجیبی همه گره ها رو برات باز می کنن. من کارمه. ولی اگه نمی تونی در کنار حاجتت برای ظهور امام مظلوممون دعا کن عشقم

قربون مهربونیت برم من عزیزدلم خیلی خیلی سپاسگزارم ❤

خودتو نیتتو بسپار به خدا منتظر معجزه اس باش فقط توکل کن.🌹

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
اینا نذر ظهور امام زمانن. اگه میتونی حاجت خودت رو نگو و فقط برای ظهور دعا کن. خودشون یه جور عجیبی هم ...

چشم چشم امیدوارم بیام و پست کنم حاجتمو گرفتم 😍😍😍

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻

انشالله خیلی زود به حاجت تان برسید به آرامش و آسایش و خوشبختی منم براتون دعای زیر رو میخونم

🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷

الهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم می‌گشایی «نـدانستـه نبنـدم»و درهایی که به رویم می‌بندی«به اصـرار نگشـایـم»