2777
2789
عنوان

بنظرتون مشکل از قلبمه یا سینه ام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دستت و پشتت هم درد می‌کنه از قلب هست بنظرم ولی اگر به سینه دست میزنی درد حس می‌کنی یا توده ای تر ...

نه دست و پشتم درد نداره ترشح هم ندارم ولی دست به سینه ام میزنم دردداره

بله راست میگه وقتی قلب تیر میکشه، یا قلب مشکل داره یا معده، که اکثریت هم معدشونه

امشب اتفاقا قبل اینکه سینه ام درد بگیره بدجوری سوزش معده داشتم نکنه برا منم از معده اس

نگران سینت نباش عزیزم، خدایی نکرده اون مریضی بزرگه اگه توی یه سینه ای باشه سینه سفت میشه و معلومه یه چیزی توشه

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

نه دست و پشتم درد نداره ترشح هم ندارم ولی دست به سینه ام میزنم دردداره

خب شاید از سینه باشه یه ماموگرافی یا تست بده 

ایشالله که چیزی نیست شاید نزدیک پریود یا شاید دوره تخمک گذاری و اینا باشه درد داره 

امشب اتفاقا قبل اینکه سینه ام درد بگیره بدجوری سوزش معده داشتم نکنه برا منم از معده اس

بله ممکنه، من بابامو، همه عمه هام همه عموهام همه خاله هام و همه دایی هام مشکل قلب داشتن و اکثریت عمل باز انجام دادن، 

منم یه بار مثل شما تیر میکشید ، رفتم نوار قلب گرفتم مشکلی نداشتم ، دکتر قرص معده داد،خوب شدم

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

ببین اگه دست میزاری رو همون ناحیه درد حس میکنی از قلبت نیست ،، دردش به پشت و دست چپت هم میخوره ؟ ن ...

حس میکنم از نوک سینه ام تا قلبم یه میل فرو کردن نفس عمیق هم نمیتونم بکشم از دردش