2777
2789
عنوان

باز مادرشوهر مامانم اومد و منم باید برم گمشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 38 پست
نه دستور داده فردا صبح برو  منم خودمو به بیخیالی زدم گفتم باشه. نشون نمیدم ناراحتم

فدات بشم من 🥺

کاش اینجا بودی بغلت میکردم 🥺🤍

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بده. آدم حس زیادی بودن داره. زودتر برو سر کار مستقل شو راحت

جالبیش تینه همین الان باهاشون گفتم خندیدم و نشون ندادم چقدر ناراحتم  ولی دارم خودخوری میکنم

خیلی وقته سرکار میرم 

خب شوهرش که میشه ناپدری شما که می‌دونه  اونم به مامانش تاحالا گفته. دیگه مگه چیکارش می‌کنی که ...

نه نگفته باما زندگی میکنه  شوهرش مشکل نداره  

واسش مهم نیستم دیگه 

جالبیش تینه همین الان باهاشون گفتم خندیدم و نشون ندادم چقدر ناراحتم  ولی دارم خودخوری میکنم خی ...

خوب نیست خودتو محدود میکنی دردت رو بگو. بگو حس بدی میگیری فکر میکنن حسی نداری کلا یا بی خیالی. همسرمم همین بود چیزی از خانواده اش ناراحتش میکرد نمیکفت. میگفت خودشون باید بفهمن. منو میشناسن‌ درحالی که اصلا نمیشناختنش و فکر میکردن خیلی مغرور و بی احساسِ.در حالی که نبود. شکننده و آسیب پذیر شده بود.این کارت باعث میشه بخت فشار بیاد و ی روزی فوران کنی

عزیزم چند ساله بودی مامانت جدا شدو چند ساله بودی که دوباره ازدواج کرد؟ همسر مادرت از ازدواج قبلی بچه ندارن که با شما زندگی کنه؟ رابطتت با همسر مادرت چطوره؟ ببخشید میپرسم چون دخترم تو شرایط شماست

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
خوب نیست خودتو محدود میکنی دردت رو بگو. بگو حس بدی میگیری فکر میکنن حسی نداری کلا یا بی خیالی. همسرم ...

چون علاقه ای بهشون ندارم و سال دیگه برای همیشه از پیششون میرم  نمیخام اعصاب خودمو بهم بریزم  چون مامانم عصبیه و بی منطق  فقط یبار به شوخی گفتم چی میشه مگه بفهمن میگه بعد فک میکنن شوهرم داره خرج تورو میده (من خودم سرکار میرم) بعد خواهراش حرف میزنن  بعدشم تو اخلاق نداری من دوس ندارم با اونا اشنات کنم 

عزیزم چند ساله بودی مامانت جدا شدو چند ساله بودی که دوباره ازدواج کرد؟ همسر مادرت از ازدواج قبلی بچه ...

از ۱۰سالگی دیگه با بابا زندگی نمیکنیم چندساله جداشدن

۶ساله با شوهرش زندگی میکنیم  مجرد بود  رابطمونم خیلی خوبه

از ۱۰سالگی دیگه با بابا زندگی نمیکنیم چندساله جداشدن ۶ساله با شوهرش زندگی میکنیم  مجرد بود&nbs ...

عزیزم انشالله موفق میشی.. اعصاب خودت رو خورد نکن.. کار مامانت خیلی اشتباه ست. ولی متاسفانه متوجه نیست.. من دخترم با ما زندگی می‌کنه.. خداروشکر رابطه همسرم و فامیلاش هم با دخترم خوبه.

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
عزیزم انشالله موفق میشی.. اعصاب خودت رو خورد نکن.. کار مامانت خیلی اشتباه ست. ولی متاسفانه متوجه نیس ...

مرسی همچی بستگی به شانس داره من تو هیچی شانس نداشتم. شاید چون شما مادر با فکری هستی

ﺧﺪﺍﻳﺎ ...

ﺍﺯ ﺑﺪ ﮐﺮﺩﻥ ﺁﺩﻣﻬﺎﻳﺖ ﺷﮑﺎﻳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﻪ ﺩﺭﮔﺎﻫﺖ ...

ﺍﻣﺎ ﺷﮑﺎﻳﺘﻢ ﺭﺍ ﭘﺲ ﻣﻴﮕﻴﺮﻡ ...

ﻣﻦ ﻧﻔﻬﻤﻴﺪﻡ ...

ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﻪ ﺑﺪی ﺭﺍ ﺧﻠﻖ ﮐﺮﺩی ﺗﺎ ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻥ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ

ﮔﺮﻓﺖ ﺍﺯ ﺁﺩﻣﻬﺎﻳﺖ ...

ﻧﮕﺎﻫﻢ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﺪ ...

ﮔﺎهی ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻣﻴﮑﻨﻢ ﮐﻪ ﻭقتی کسی ﮐﻨﺎﺭﻣﻦ ﻧﻴﺴﺖ،

ﻣﻌﻨﺎﻳﺶ ﺍﻳﻦ ﻧﻴﺴﺖ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎﻳﻢ ...

ﻣﻌﻨﺎﻳﺶ ﺍین است ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺭﺍ ﮐﻨﺎﺭ ﺯﺩی، ﺗﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺎﺷﻢ ﻭ ﺧﻮﺩﺕ ...

ﺑﺎ ﺗﻮ ﺗﻨﻬﺎیی ﻣﻌﻨﺎ ﻧﺪﺍﺭﺩ ...

ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺷﺘﻢ ﭼﻪ ﻣﻴﮑﺮﺩﻡ ...

ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ؛ ﺧﺪﺍیﺧﻮﺏ ﻣﻦ

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
جالبیش تینه همین الان باهاشون گفتم خندیدم و نشون ندادم چقدر ناراحتم  ولی دارم خودخوری میکنم خی ...

چرا جلوی مادرت میگی میخندی و وانمود میکنی از این شرایط ناراحت نیستی؟!  اتفاقا  مادرت باید بفهمه که تو ناراحتی  در عذاب و اذیتی