2777
2789

بچه ها از دیروز ساعتا ۱۲ ظهر یه قهوه اسپرسو خوردم که برا امتحان بخونم دیگه حالت تهوع گرفتم ضعف شدید سرگیجه در حد خیلی بدی و گلاب به روتون اوردم بالا تا صبحی هم بیدار بودم برا امتحان امروز خوندم بعد که اومدم تا ساعتا ۵ عصری خواب بودم بیدار شدم یه ابله رو بدنم دیدم ترکوند آب داشت داخلش الانم بدنم سوزش داره۱۷ سالمه و خواهرم نزدیک دوهفته است از ابله مرغونش گذشته ...خیلی الان بدن دردم سردرد و سوزش احساس میکنم...چی بخورم؟؟برم دکتر.؟؟خطرناکه برا سنم؟؟اصا چی هستش🥲🥲💔

آخه یه خواهر و برادر دو قلو دارم اوناهم یکم ابله زدن ۸ ماهشونه🥺🤧😔🤒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپرسو برای اولین بارت که هست فقط افت فشار و ضعف میاره ولی آبله رو نمیدونم حتما برو دکتر، ترس نداره ...

نه بابا من کلا برا بیدار موندن از اسپرسو استفاده میکنم خیلی خوردم چند ساله اولین بار بود

آخه هم سنم زیاده میترسم هم اینکه تو امتحانامه التماس دعا🤲🥺

نه بابا من کلا برا بیدار موندن از اسپرسو استفاده میکنم خیلی خوردم چند ساله اولین بار بود آخه هم سنم ...

عزیزم سریع خوب میشی ان‌شاالله، تو فکر نباش💛🫂

جدید نیستم هاا.. التماس دعا💛