2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماماخونگی قدیمی

سلام من دارم این ماه استفاده میکنم برای بارداری شما چی؟ ولی سوال دارم زنگ میزنم جواب نمیدن اومدم تا پیک بزنم سرچ کردم تاپیک شما رو دیدم 

خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن  الهی آمین 
سلام من دارم این ماه استفاده میکنم برای بارداری شما چی؟ ولی سوال دارم زنگ میزنم جواب نمیدن اومدم تا ...

سلام عزیزم ب شما چی دادن؟ مشکلتون چسبندگیه؟

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن
شما نمیدونین داروها رو که استفاده میکنی اشکال نداره جلوگیری نداشته باشی؟ 

ب هرکی ک دارو میداد میگفت جلوگیری کن چون سقط میشه داروها گرمن

سلام عزیزم ب شما چی دادن؟ مشکلتون چسبندگیه؟

سلام من مشکل اصلی لوله هام هس بسته شده داروملحم داد بخور و دودی ژل رحم روغن زنبق قطره معجزه آسا  یه روغن دیگه هم هس دقیقا نمیدونم چیه رنگش قهوه ای پررنگ مایل به سیاه فکر کنم برای ماساژشکم باشه که روش پلاستیک بذاری ژل رویال سیاهدانه با عسل 

خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن  الهی آمین 
الان واقعا شما چسبندگی رحم گرفتین با داروهای بی‌بی من خیلی ترسیدم دیشب ژل رو استفاده نکردم 

نه عزیزم من سونو رفتم و گفت حس میکنم چسبندگی داری. حالا میخوام دکترمو راضی کنم مجدد برام عکس رنگی بنویسه ببینم چسبندگی گرفتم یا نه. حس میکنم لوله م تخلیه شده توو رحمم. تو رو خدا دعا کن چسبندگی نداشته باشم دیگه😔