2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اومده پیشم بمونه😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 50 پست
خب طفلک اومده کمک اون که ذائقه ی تو رو نمیشناسه بگو مامان خیلی زحمت میکشین فقط ازم ناراحت نمیشین چا ...

میترسم ناراحت شه،اخه صبحای زود خودش پا میشه ناهار میزاره منم خوابم

ی ذره رودروایسی دارم باهاش

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شوری به کنار غذاهاش بدمزس،اصلا نمیشه خورد،مرغ درست کرد بو میداد نتونستم بخورم

حق دارى منم  از زمانى باردار شدم خيلي بدذائقه شدم فقط غذاي خودمو ميتونم بخورم اگه نتونم غذا درست كنم نون پنير ميخورم 

حتى غذاى مامانم و خواهرمو نميتونم بخورم يه مزه اي ميده برام 

بیشتر اذیت میشی اینجوری 

من باشم حاضرم همیشه نون پنیر سبزی بخورم ولی مادر شوهر نیاد خونم 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...
حالا شوری به کنار غذاهاش بدمزس،اصلا نمیشه خورد،مرغ درست کرد بو میداد نتونستم بخورم

خودت پاشو برو زیر نظرش داشتع باش خاست ادویه و نک اینا زیاد بریزه یا کم بریزع بریز توش یا برو غذارو مزه کن اگ چیزی کم داشت بهش اضافه کن تا خوشمزه بشه یا اگ شور بود یه فکری بکن براش

چقدر لوسی بنده خدا زحمت کشیده بگو من شور نمی‌خورم دفعه بعد کمتر نمک بریز بی زحمت 

چه لوسی اخه

باور کن نمیشه بخورم،اصلا خوشمزه نیس وگرنه من اصلا بدغذا نیستم همچی ام میخورم،ولی بد درست میکنه کلا

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
میترسم ناراحت شه،اخه صبحای زود خودش پا میشه ناهار میزاره منم خوابم ی ذره رودروایسی دارم باهاش

خب این همه زحمت بکشه تهش تو گشنه بمونی هم ناراحت میشه

اگه بدجنس بود نمیومد کمکت

باهاش حرف بزن بگو از وقتی باردار شدم ذائقه م یه جوری شده 

میشه خودم نمک ترشیشو تنظیم کنم ؟ مطمئن باش درک میکنه 

بیشتر اذیت میشی اینجوری  من باشم حاضرم همیشه نون پنیر سبزی بخورم ولی مادر شوهر نیاد خونم

حالا همه میان گارد میگیرن جلوت ک چرا گفتی مادرشوهر نیاد خونم دریغ از اینکه بفهمن بحث اومدن نیمدنشون نیس بحث چیز دیگه ای ک ادم واقعا با مادرشوهرش نمیتونه اوکی باشه حتی اگ طلاهم باشن یه حس راحت نبودن هست ک تو خونت باید راحت باشی و هرکار دلت میخاد بکنی وقتی اون باشه خب معزب میشی راحت نیسی سختت میشه وقتی وایساده داره غذا میپزه خجالت میکشی بری بگی نمک نریر یا فلان غذارو دوست ندارم چون سنشون زیادع و بزرگترن 

چرا همه یه جوری میگید انگاربنده خدا باید غذای شورو بخوره صداشم درنیاد من تو بارداری بابام غذا درست کرد شور بود نخوردم ناراحتم نشدن میخوردم فشارم میرفت بالا کی منو بچه رو نجات میداد؟نخورده هزار‌و یک مشکل پیش میاد وای بحال خوردنش 

اتفاقا بگو قدردان زحمتشی ولی نمک غذا به نظرت یکم زیاده برات ضرر داره

البته بگم بعضی نمکا مقدارشوریشون بیشتره احتمالا نادرشوهرت قلقش دستش نیست