2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اومده پیشم بمونه😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 50 پست
میترسم ناراحت شه،اخه صبحای زود خودش پا میشه ناهار میزاره منم خوابم ی ذره رودروایسی دارم باهاش

عزیزم برا نماز که بیدار میشی هنوز غذا نذاشته که اون موقع بگو مامان جون لطفا فلان غذا رو بذارید امروز بعد چیز میزا و ادویه هاشو بذارید دم دستش تو یه سینی چیزی 

حالا همه میان گارد میگیرن جلوت ک چرا گفتی مادرشوهر نیاد خونم دریغ از اینکه بفهمن بحث اومدن نیمدنشون ...

واقعا چرا هیچکس اینو درک نمیکنه؟من مادرم بیاد حالم خوب نباشه با لباس کثیف یا حالا هرمدلی باشم خجالت نمیکشم ولی مادرشوهرم بیاد مجبورم پاشم بشینم حتی اگه خودش غذا بپزه لباس مرتب بپوشم خودم مرتب باشم خونه مرتب باشه شوهر با مادرش راحته که اونم از صبح تا شب سرکاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چرا هیچکس اینو درک نمیکنه؟من مادرم بیاد حالم خوب نباشه با لباس کثیف یا حالا هرمدلی باشم خجالت ...

اره دقیقا وقتی مادرشوهر میاد هم باید خودمون مرتب باشیم هم خونه و هم حرف زدنمون هم رفتارمون و حتی نمیتونیم دراز بکشیم خخخخ بعد همش میگن بدبخت مادرشوهرا بدبختا پسر بزرگ کردن اخه ما ک نمیگیم نیان یا راهشون نمیدیم یا زورمون میاد فقط احترام قائل میشیم براشون و دوست داریم همچی خوب پیش بره بعد فک کن حالت بد باشه بیان تازه خونت کثیف باشه 😂😂😂