2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از صبح پله روی و پیاده روی کارای خونه اسکات و قر کمر و جارو نپتون کشیدم الان ترشح دارم و کمردردم

جارو نپتون چیه عزیزم اینا کمک نمیکنه الان برات عکس میذارم اینت رو انجام بده

من ۱۰ لیوان خوردم 😑 خیلی خطرناکه ولی من میدونستم زایمان میکنم و کردم کمتر از ۱۲ ساعت بعدش 

منم خودمو کشتم یکی دو پارچ شبی ک خاستم برم بیمارستان خوردم انقد دعوام کردن😑 ضربان بچم افت کرد نتونستم طبیعی بیارم سزارین اورژانسی شدم

چشم عزیزم ان شاءالله خدا بزرگه توهم برای من دعا کن

قربونت برم عزيز دلم انشالله زايمان راحتي داشته باشي بچتم با با خوشحالي بغلش كني اون لحظه ك دادنش بغلت خيلي دعام كن خيلي احتياج دارم😭🖤

دخترم رفت مثلِ رفتن جان از بدن ديدنم كه جانم ميرود🖤
دردم شبیه درد پریودیه

مهم نیست اگر قطع نمیشه بری نوار قلب میگیرن خودشون متوجه میشن درد داری یا نه اون دستگاه انقباضات رو نشون میده من رفتم گفت ۴۸ ساعت وقت داری هنوز ولی خب من فرداش عصر زایمان کردم 

به دنبال وارستگی 
منم خودمو کشتم یکی دو پارچ شبی ک خاستم برم بیمارستان خوردم انقد دعوام کردن😑 ضربان بچم افت کرد نتونس ...

ای وای😑 چی خوردی ؟‌من زعفرون و گل گاو زبون و پونه و اویشن دم کردم کیسه اب ترکید 😑

دو ساعته زایمان کردم

خیلی خطرناک من اون موقع نمیدونستم بعد زایمان خوندم اینجام به همه میگم اگر می‌خورید آگاه باشید که احتمال خطر برای جنین هست 

به دنبال وارستگی