2777
2789
ای وای😑 چی خوردی ؟‌من زعفرون و گل گاو زبون و پونه و اویشن دم کردم کیسه اب ترکید 😑 دو ساعته زایمان ...

زعفرون و گلاب خوردم ... خدا بهم رحم کرد ... من از ۸ شب تا فردا صب ساعت ۹ درد کشیدم اخرش نتونستم و سز شدم .. هعی خیلی نادونی کردم‌🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چه علائمی داشتی؟

درد پریودی و لگن درد و  احساس فشار تو لگن 

رفتم گفت باز نشده یک سانت... بعد نوار قلب گرفت دکتر گفت انقباض داری اما برای زایمان کافی نیست برو یکی دو روز وقت داری دیگه رفتم پیاه روی پشت سر هم و رابط... و دمنوش خوردن و حموم داغ که کیسه آب صبح ترکید 

به دنبال وارستگی 
واقعا؟؟؟؟؟؟ توروخدا جدی میگی؟؟؟ خیلی استرس گرفتم آخه روی شکمم و زیر شکمم نیست... بالای شکمم، زیر سین ...

استرس نداره عشقم ،شروع حرکاتشه، از این به بعد تکون میخوره ،سکسکه میکنه ،یهو میبینی شکمت کج شده رفته یگوشه جمع شده ،تازه ماهای آخر تکوناش دردناک هم میشه

از تمام اینا لذت ببر 

بعدا دلت تنگ میشه

❤❤❤

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 
استرس نداره عشقم ،شروع حرکاتشه، از این به بعد تکون میخوره ،سکسکه میکنه ،یهو میبینی شکمت کج شده رفته ...

آخیییی🥺😍😍مرسی واقعا چون بارداری اولم هست اولش فک کردم لگد میزنه.. بعد دیدم نه عین ضربان قلب پشت سر همه و قط نمیشه استرس گرفتم... قربونت برم مرسی

منم نداشتم ولی یه جورایی انگار مادر متوجه میشه کلا اگر قطع نشد دوش بگیرم بازم ادامه داشت احتمالا شرو ...

دوش آبگرم گرفتم بعد که بیرون شدم یه چند دقیقه خوب بود باز دوباره درد گرفت تا همین الان‌درد میکنه

دوش آبگرم گرفتم بعد که بیرون شدم یه چند دقیقه خوب بود باز دوباره درد گرفت تا همین الان‌درد میکنه

پس ان شاالله درد زایمانه پیاده روی کن تو خونه

کنار دیوار بشین پاشو با احتیاط انجام بده 

سجده برو برای نرم شدن دهانه به صورت حرکت ورزشی 

دوش آب نسبتا گرم بریز رو کمرت 

اگر قرار به دنیا اومدن باشه باید بیاد با اینا اگر درد ها منظم و متناوب شد ..در حد مثلا ۱۰ دقیقه درد ۱۰ دقیقه بدون درد نزدیکه 

به دنبال وارستگی