2777
2789
عنوان

مشکلات بارداری و خارج رحمی

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 23 پست
عزیزم شایدبارداری پوچ باشه که کندرفته بالا

خدا کنه همین باشه از خارج رحمی وحشت دارم

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
جدی؟؟من تعجبم از دکترس! سونو واژینال کرد گفت دیده نمیشه مشکوکم به خارج رحمی مگه نباید با واژینال بتو ...

اره دیگه منم فک میکنم با سونو واژینال اگه خارج رحمی بود بایدمیفهمید چون گفته رحم بزرگ شده شایدتازه ساک بارداری داره تشکیل میشه بازم من اطلاعی ندارم عزیزم ازیه دکتردیگم مشورت بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دو روز بعد از این آزمایشت برو همون آزمایشگاه و بتا بده 

گفتم شنبه برم پیش دکتر خودم ببینم اون میتونه ببینه چیزی شایدم به قول شما دیر لقاح صورت گرفته

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
آهان من لکو خونریزی ندارم اصلا فقط انگار لک لانه گزینی بود 24 اردیبهشت یه روز لک دیدم تا الان دیگه ن ...

بعید میدونم خارج رحمی باشه یه سونو دیگه بده 

کاش نخورده بودی اورژانسی 

اره دیگه منم فک میکنم با سونو واژینال اگه خارج رحمی بود بایدمیفهمید چون گفته رحم بزرگ شده شایدتازه س ...

مرسی از اینکه وقت گذاشتی ممنونم❤️

بعید میدونم خارج رحمی باشه یه سونو دیگه بده  کاش نخورده بودی اورژانسی

همه همینو میگن

سلام من پارسال خارج رحمی داشتم از درد شانه بیهوش میشدم چندبار مسکن زدن تا اروم شدم خونریزی هم داشتم بتام هم پاینن بود و خیلی کم بالا میرفت و عمل شدم لوله ترکیده بود و برداشتنش

سلام من پارسال خارج رحمی داشتم از درد شانه بیهوش میشدم چندبار مسکن زدن تا اروم شدم خونریزی هم داشتم ...

ای واییییی عزیز دلم همیشه تنت سلامت باشه😢😢فردا دارم میرم بیمارستان برام دعا کن