2777
2789

من تازه سبزی خرد کن مارک یونیک گرفتم امروز سبزی هارو شستم سبزی ها اب داشت کمی ا نداختم توی دستگاه سبزی رو خیس وله شده کرد؟به نظرتون سبزی خیس بوده اونطوری شده یا تیغه هاش کار نمیکنه؟

میشه طرز استفاده ی سبزی خرد کن رو بگین ؟ممنون

سبزیت باید خشک باشه و تره و اسفناج کلا له میشه خورد نمیشه

باید خشک خشک باشه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبزیت باید خشک باشه و تره و اسفناج کلا له میشه خورد نمیشه باید خشک خشک باشه

میشه سبزی هارو نشسته بریزیم داخل دستگاه بعداز خرد کردن بشوریم؟

راستی تیغه ی خرد کن من فاصله داره با سطح دستگاه همه اشون اونطوری میشه؟

هرچی خشک تر باشه قشنگ تر خرد میکنه. باید بزاری آبش کشیده بشه 

سبزی هارو که داخلش ریختم کمی خرد کرد بعدش له شد و به کف سطل چسبید پس اب داشته به خاطر اون بوده؟

والا از صبح انقدر ناراحت شدم 

میشه سبزی هارو نشسته بریزیم داخل دستگاه بعداز خرد کردن بشوریم؟ راستی تیغه ی خرد کن من فاصله داره با ...

کیوو دیدی سبزی نشسته خورد کنههههههه

اول بشور بعدش بریز رو یه پارچه تا آبش بره بعدش قشنگ خورد میشه مارک سبزی خورد کن منم همینه عالیه

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
کیوو دیدی سبزی نشسته خورد کنههههههه اول بشور بعدش بریز رو یه پارچه تا آبش بره بعدش قشنگ خورد میشه م ...

واقعایونیکه مال شماهم؟؟اخه سبزی ها له شد چسبید به کف سطل؟

[QUOTE=293597958]اگه خشک باشه به کف ظرف نمیچسبه سبزیا؟[/QUOT

کسی تا حالا فکرکنم این کاررو کرده باشه سبزی پرگل و ...

اول باید بشوری بعدا 

هیچ کسی این کاررو نمیکنه خواهر .

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است 
میشه سبزی هارو نشسته بریزیم داخل دستگاه بعداز خرد کردن بشوریم؟ راستی تیغه ی خرد کن من فاصله داره با ...

نخیر نمیشه

ربطی نداره شاید تیغت تیز نباشه ولی آب داشتن سبزیهام باعث له شدن میشه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام