2777
2789

مثلا وقتی میخواین باهم برین بیرون بهش میگین ک بیا دنبالم و فلان 

یا کلا هر خواستتون رو ب راحتی بیان میکنین؟

هم مادی  هم معنوی هم جنسی  

من از بی حوصلگی یا دلتنگی بمیرمم نمیتونم بگم بیا دنبالم در حالی ک اگه بگم خیلیم خوشش میاد و میاد دنبالم ولی یجورایی دوس دارم حرفمو نزده اون خودش بفهمه

ترو خدا عین مادرشوعرم من نباش ک همه ازت متنفر باشن 

با غرور بی جای خودش متنفر شدم ازش 

ماک راختیم 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین خودتو پیر میکنی مردا عمرا غیر مستقیم بفهمن خواستت چیه فقط باید مسسسسستقیم بگی چی میخوای بخوای منتظربمونی عمرت رفته اونام نمیفهمن

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

متاسفانه تا زمانی نگی نمیفهمن.اینکه اسمش غرور نیس.هرکاری دوس داری برات انجام بده بهش بگو .اونجوری هم خودت ارامش بیشتری داری هم کمتر دعوامیشه

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

ببین تا آخر عمرت باید بشینی تا حرفتو نزده خودش بفهمه. مردا کلاً سیستمشون این شکلی نیست

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

حرف رو سی بار به یه مرد میگی نمیفهمه باید برای بار سی و یکم تکرار کنی. بلد توقع داری علم غیب داشته باشه؟ فک کردی مثلا خیلی ناز میکنی ک نمیگی؟ نه جانم عشق اش ب اینه ک بهش بگی..تو نگی اونی ک میگه رو میبره😆

این سبک رفتار در زندگی تون آسیب زننده هستش عزیزم 

با همسرتون دوست باشید 

شما نیمه گم شده هم دیگه هستین 

از جون هم برای هم مایه بزارید 

چی میشه گاهی شماهم پیش قدم باشید 

هم در روابط جنسی و ....

تمام نیاز هاتون رو بدون ابهام بهش بگین 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
این سبک رفتار در زندگی تون آسیب زننده هستش عزیزم  با همسرتون دوست باشید  شما نیمه گم شده ...

نمیدونم خجالته یا غرور 

ولی درصد بیشترش غروره ک من نمیتونم بگم بیا دنبالم و فلان