2777
2789

سلام من دخترمو بردم سنجش ولی لونجا ارجاع دادن ب سنجش تخصصی درحالی که میدونم هوشش عالیه گفتن چون پیش دبستانی نبردی جواب بعضی سوالارو بلد نبوده  الان میخوام بدونم کی بچشو سنجش تخصصی برده و چی ازش پرسیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

پسر منم رد شما

به شما نگفتن کی نوبت میدن؟

من ۲ ماه پیش سنجش شده اونجا که نگفتن رد شده الان تو سامانه زده که تخصصی

اصلا هم نمیدونم کجا باید برم ۱۰۰ تا جا هم زنگ زدم میگن تماس میگیرم ولی ۲ ماهه اصلا تماس نگرفتن نمیدونم چیکار کنم کلافه شدم

مدارس هم نهایت تا اول برج چهار جای خالی‌داره بعدش پر میشه

قشنگ روانم بهم ریخته موندم چیکار کنم اعصابم خورده😭

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ... 

جالبه که اونجا بهم نگفتن رد شده 

الان ردش کردم

ببخشید تو سایت مدیا میرید چی زده واسه بچه اتون 

واسه من زده ارجاع به سنجش تخصصی

جالبه که اونجا بهم نگفتن رد شده  الان ردش کردم ببخشید تو سایت مدیا میرید چی زده واسه بچه ا ...

واسه منم همینو زده ارجاع به سنجش تخصصی باهاش کار کن من دخترمو پیش  دبستانی نبرده بودم  واسه این نتونسته بود نصفشونو جواب بده 

واسه منم همینو زده ارجاع به سنجش تخصصی باهاش کار کن من دخترمو پیش  دبستانی نبرده بودم  واس ...

اره پسر منم همینو زده

البته من زنگ زدم گفتن این هفته احتمالا خبر میدن ولی بازم معلوم نیست

خیلی استرس دارم نکنه بچه ام تخصصی هم رد بشه 

شما چرا ردشده؟

من واسه گفتارش رد شده 

سلام،شما پسرتو بردی سنجش تخصصی؟برای پسر منم همینو زره

اره عزیزم ۲روز پیش بردم

خودم زنگ زدم مرکز اولی بهم نوبت داد بردم

قبول هم شد چیز‌ خاصی نبود الکی استری واردکردن بهمون

اره عزیزم ۲روز پیش بردم خودم زنگ زدم مرکز اولی بهم نوبت داد بردم قبول هم شد چیز‌ خاصی نبود الکی اس ...

تهرانید؟من ز زدم زنه منو داشت میخورد ،گفتم خودتون معرفی کنید گفت دست ما نیست،گفتم خیلیا بهشون مرکز اولی نوبت داد بردن گفت اون شهرستانس اینجوریه

شما کجایید؟

تهرانید؟من ز زدم زنه منو داشت میخورد ،گفتم خودتون معرفی کنید گفت دست ما نیست،گفتم خیلیا بهشون مرکز ا ...

من مشهدم

ربطی نداره به تهران و شهرستان

همه جا به یک صورته مرکز اولی که بچه رو رد کرده. باید خودش نوبت تخصصی رو بده

من زنگ زدم مرکز اولی گفتم شروع شده گفت اره کد ملی پسرم زد گفت فلان روز برو فلان ادرس 

رفتم مثل همون سنجش اولی اتاق بود پسرم بردم تو بعد یه نامه دادن واسه مدرسه

من مشهدم ربطی نداره به تهران و شهرستان همه جا به یک صورته مرکز اولی که بچه رو رد کرده. باید خودش ن ...

عجب ،بمنم ک اینجوری گفت،گفت وایسا آخر تیر بهت زنگ پیام میدن.نمیدونم والا برخوردشون روز اولم بد بود