2777
2789
عنوان

بچه ها چرا تاپیک این بلا سر پسر من اومد ترکید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 28 پست
من که نفهمیدم آخرش چی شد شکایت کرده بود؟؟ میخواست بره مشاوره؟؟

شکایت که نکرده بود ماجرا مال دوسال پیش هست ولی ترس داشت نکنه پسرش بعد تجاوز این نوع لذت توش بیدار شده باشه و الان هم باز اون کار را تکرار کنه و میگفت مشاور خوب هم شهرشون نیست 

لایک نکنید😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب پسرش تجاورز شده ؟

اره متاسفانه 

ولی دوستان میخواستن راضیش کنن که بره مشاوره

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

در مورد کاربری بود که میگفت پسر۱۱ ساله ش دو سال پیش توسط پسرعمو ۱۷ سالش بهش تجاوز شده اینا هم از ترس ابرو شکایت نکردن الانم میگفت میترسم پسرم با بچه های دیگه رابطه داشته باشه 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

خیلی دلم سوخت برای اون پسر ، والدین ناآگاه و بی اطلاعی داشت، پدرش که همچنان با برادرش و خانوده ش رفت اند داشت مادره هم بعد دوسال میپرسه مشاوره تاثیر داره ببرمش😑😑

شکایت که نکرده بود ماجرا مال دوسال پیش هست ولی ترس داشت نکنه پسرش بعد تجاوز این نوع لذت توش بیدار شد ...

عزیزم😔😔😔😔

برا پسرش خیلی ناراحت شدم هر اتفاقی هم تو زمان حال افتاده باشه یا نه .گناهش گردن کسانی هس که نذاشتن شکایت کنه 

خدا خودش کمکشون کنه الهی آمین

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

خانم هایی که پسر دارن خیلی مواظب پسرتون باشید چون بودن پسر بچه هایی که بعد تجاوز دیگه علاقه مند شدن به این نوع رابطه و متاسفانه این بار دیگه خودشون مشتاقانه تن میدن به این روابط و عوارض و تبعات وحشتناکی که به بار میاد حواستون به عمو و دایی و پسرهای فامیل باشه 

لایک نکنید😜

خانم هایی که پسر دارن خیلی مواظب پسرتون باشید چون بودن پسر بچه هایی که بعد تجاوز دیگه علاقه مند شدن ...

و اینکه ممکنه در آینده خودشون تبدیل بشن به متجاوز ...متاسفانه مردایی که به بچه ها تجاوز میکنن خودشون تو بچگی قربانی تجاوز بودن 

خیلی دلم سوخت برای اون پسر ، والدین ناآگاه و بی اطلاعی داشت، پدرش که همچنان با برادرش و خانوده ش رفت ...

دلم برا اون پسره کبابه خدا خودش کمکش میکنه 

خدا حواسش به بنده هاش هس

خانم هایی که پسر دارن خیلی مواظب پسرتون باشید چون بودن پسر بچه هایی که بعد تجاوز دیگه علاقه مند شدن ...

به خدا یه استرسی افتاده به جونم که نگو🥺😔😔

به خدا یه استرسی افتاده به جونم که نگو🥺😔😔

مراقبت از پسر هزار برابر سخت تر از دختر. دختر درست از طزیق دوست ناباب سمت ی پسر میره ولی داتا زنا سرد هستن و اونا بخاطر جلب محبت و دیده شدن طرف جنس مخالف کشیده میشن. اما پسر خودش رابطه رو انجام میده و لذتش براش بیشتر. و همیشه دنبال تجربه بیشتر درضمن بیشتر توی کوچه و خیابون و از هرکسی ی حرف تازه یادمیگیره. اما دختر بیشتر توی خونست

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اهان  بلاخره راضی شد بره مشاوره دلم برا مادره و بیشتر پسرش کبابه  خدا خودش کمکشون کنه ال ...

نمیدونم ولی انشالله که راضی شده

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱