2777
2789

تحربه شخصیم نشون میده کار اشتباهیه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم نه اما پانسیونی که درس میخونم یه نفر بود هوشبری میخوند همزمان مرخصی گرفته بود میومد برای کنکور ...

من نمیتونم مرخصی بگیرم در واقع بقیه مخالفن😑

تیکر بارداری نیست
اگه یه بار دولتی قبول شدی دیگه نمیتونی دانشگاه دولتی بری

نه بابا کی اینو گفته😶🥲 من فقط شنیده بودم اونی ک میخواد مجدد کنکور بده باید انصراف بده از دانشگاه ک این قانون شکر خدا لغو شد

مطمئنی؟

تیکر بارداری نیست
چرا

نمیدونم چه سنی هستید

کنکور شده سهمیه سهمیه سهمیه

من کنکور دادم و رتبم خوب شد و مشورت کردم با مشاور ها گفتن در میای ولی جالبیش اینکه هیچ جا در نیومدم

اونوقت دختر خالم رتبش شده بود 33 هزار و با سهمیش شد 3 رقمی و در اومد

من از درس خوندن پشیمونم برای کنکور چون باید هزینه های سنگین کنی، چاق شدن رو باید به جون بخری، و روی روانت تاثیر مخرب میذاره، دانشگاه های دولتی هم به جز شهرای خاصی مثل تهران اصفهان یا شیراز از لحاظ نظافت و تغذیه اصلا رسیدگی نمیکنن

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
سخت نیس؟مجردم دانشگاهمم شهر خودمه

یکی از اطرافیان دندون سازی قبول شده

رفته دیده خوشش نمیااد انصرافم میداد یه سال از کنکور محروم میشده

دوباره از ابان نشسته خونده برای کنکور سال بعدش دندون پزشکی قبول شده 

خودش میگفت سر کلاسای بدرد نخورشون ازمون های فیزیکشو میداد

صبح قبل دانشگاه پا میشده درس میخونده

بعد دانشگاه هم میرفته کتابخونه

روز های تعطیلم خیلی میخوند

و در کل خیلییی زحمت و سختی کشید ولی قبول شد

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
نمیدونم چه سنی هستید کنکور شده سهمیه سهمیه سهمیه من کنکور دادم و رتبم خوب شد و مشورت کردم با مشاور ...

اره میدونم خودم پشت مونده بودم...خب من پایم قویه نمیخوام ک مرخصی بگیرم همزمان با دانشگاه روزی چند ساعتم برا کنکورم وقت بذارم

تیکر بارداری نیست
یکی از اطرافیان دندون سازی قبول شده رفته دیده خوشش نمیااد انصرافم میداد یه سال از کنکور محروم میشده ...

هعی امیدوارم منم بتونم اصلا نمیتونم کنار بیام... اون همه سال پشت موندم اخرش یه رشته ای ک دوست نداشتمو قبول شدم..چون نمیخوندم متاسفانه خاک تو مخم..الان پشیمونم شرایط اینو ندارم کلا انصراف بدم کاملا پشت کنکوری بشم فقط بشینم باز برا کنکور... ولی همزمان با دانشگاه و کنکور رو میتونم..از طرفی پایه ام قویه..فقط موندم برا سال بعد چطوری میشه عمومیت برمیگرده یا باز تاثیر معدله

تیکر بارداری نیست