2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اروم باش نفس عمیق بکش میدونم سخته ولی 

برو یه دوش بگیرم یه دمنوش بخور یه ذره بهتر بشه حالت بعد بشین فکراتو بکن 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

توام خیانت کن

بعد اون مرده بفهمه غیرتی میشه 

میکشتت راحت میشی😐🤺

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

شوهر بی غیرت خواهرمم بهش خیانت کرد با وجوددو بچه ۱۶ و ۱٠ ساله. و الان افتاده رو تخت بیمارستان💔

خدا لعنتشون کنه زندگی خراب کنا. 

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

خب این مشکلیه که من و امثال من نمیتونیم حلش کنیم 

بهتره بری مشاور تا اول از کمو کیف زندگیت با خبر بشه از خصوصیات اخلاقی جفتتون بعد برات راه حل بده

فقط الان باید خونسردیت حفظ کنی و حرکات تهاجمی انجام ندی به روی خودت نیاری فعلاااااا

تا بری مشاوره اون بگه چیکار کن 

مسئله زندگیته اینجا جای درستی نیست واسه مشورت

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....