2777
2789
عنوان

بی بی چک

157 بازدید | 12 پست

من حدودا ۱۲ روز پیش رابطه بدون جلوگیری داشتم دوبار و الان ۵ روزه عقب انداختم و یه سری علاعم مثل

حالت های حالت تهوع (انگار دل و رودم ریخته بهم)

خستگی مفرط

بهم ریختگی احساسات(همش بی دلیل گریه میکنم)

سر درد خفیف

گرفتگی رحم خیلی کم

اشتهامم خیلی یا کم میشه چیزی دلم نمیخواد یا انگار سیر نمیشم هرچی میخورم

و اصلا حالا پریودی ندارم چون هر وقت بخوام پریود بشم خودم میفهمم رون پاهام خیلی درد میگیره و زیر دلم 

امروز و دیروز بی بی زدم منفی شد 

به نظرتون احتمال بارداری هست؟

برم ازمایش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حامله نیستی دیگه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بعد دوازده روز غیر ممکنه بیبی نشون بده ازمایش هم بعیده بذار یه ماه بشه بعد

۵روز میگه از موعودش گذشته

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

همه علایم ب بارداری ربط ندین.بعضیاتون هر تغییر خلق و خو و علایمی دربدنتون ب بارداری ربط میدین.منم دیروز علایم ضعف بیحالی و حال هوای خلق پریودی داشتم درصورتیکه هنوز موعدم نشده.تازه من ای یو دی گذاشتم.احتمال میدم تخمک‌گذاری باشه

همه علایم ب بارداری ربط ندین.بعضیاتون هر تغییر خلق و خو و علایمی دربدنتون ب بارداری ربط میدین.منم دی ...

من هیچ وقت عقب نمینداختم همیشه سر موعد میشدم

و قبلش حداقل از ۲ روز قبل پا درد و دل درد شدید داشتم تا پریود بشم ولی این دفعه نشد برای همین شک دارم 

و الان چون تکلیفم نمیدونم انگار سردرگمم

من هیچ وقت عقب نمینداختم همیشه سر موعد میشدم و قبلش حداقل از ۲ روز قبل پا درد و دل درد شدید داشتم ت ...

بی بی چک زدی منفیه.ولی اگه علایم خاصی داری و شک داری ازمایش بده.چون یکی از دوستام عقب انداخت بی بی چک میزد منفی بود.کلی دارو گیاهی میخورد پری سه فک میکرد عفونت گرفته تا دراخر رفت دکتر ازمایش براش نوشت انجام داد تا مثبته و بارداره