2777
2789
عنوان

نامزدیمو بهم بزنم ؟؟ شرایط و بگم

1357 بازدید | 90 پست

خودم ۱۹ سالمه تا یازدهم خوندم 

شرایط مالیمون بده نتونسم ادامه تحصیل بدم

تو روستای کوچیک زندگی میکنیم 

بابام معتاده خرجی نمیده 

دست راستم تا ارنج و شونه هام سوخته با اب جوش و جاش کامل مونده 

خانواده ام مذهبی نیسن تعصبی ان

من معتقدم ولی مذهبی نیستم ( یعنی از لحاظ پوشش دوست دارم با مانتو بگردم )

نامزدم ۳۲ 

شغلش راننده 

فقط یه ماشین ۴۰۵ داره ک بخدا باورتون نمیشه هفته ای دو بار میگ خراب شده تعمیرگاهم 

مشروب و عرق میخوره ولی بمن میگه باید چادر بپوشی (بابام اینا قضیه مشروب و نمیدونن) من گفتم خط قرمزمه گفت بخاطر تو میذارم کنار 

سه چهار سال پیش سیگار میکشیده ک ترک کرده

خونه نداره 

پس انداز گفت هیچی نداره تازه دیشب بهم گف قبلش فک میکردم تا الان حداقل چیزی جم کرده

اخلاقش باهم خوبه تو سه ماهیی ک حرف زدم باهام مهربونه ولی میگف زود عصبی میشه 

مهریه هم میگ بیشتر از ۱۴ تا نمیندازه 

هستین چتای دیشبمونو بذارم،؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای از چاله در بیای بپری تو چاه؟

نکن با زندگیت اینکارو دختررر

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

عقل دااااااشته باااااااااااااااااااااااش

عقلللللللللللللللللللل

فک کنم جوابتو گرفتی

فقط باید احمق باشی با این شرایط ازدواج کنی

بمون خونه پدرت تا اخر عمر کپک بزن ولی با این مرد ازدواج نکن

زیر 114 تا اصلازیر بار نرو

این آقا سن سن خرخان رو داره فکرکرده شما بچه سالی خانواده هم که ازت حمایتی نمیکنن مهریه هم سبک میگیره که حسابی زیر زورش باشی 

ولی بهم زدن یه نزدن دیگه بستگی به شرایطت داره چون پیش خانوادت هم اوضاعت خوب نیست به هر روی میتونی استخاره هم بگیری

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.