سلام من الان ۵ هفته و خوردیم ۴ هفته گفتن بیش از ۵۰ درصد ساک رو خون در برگرفته....دیشب لکه قهوه ای دیدم نه درد دارم نه هیچی فقط لکه دیدم خطرناکه؟؟.دکترم نیست برمم بیمارستان اولی کاری میکننن معاینه میکنن ایا شما تجربه هماتوم داشتید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هماتوم استراحت میخواد و دارو که هماتون جذب بشه اگر بیشتر بشه بچه از جا میکنه پس حواست به راه رفتن باشه در حد دستشوویی فقط راه برو باید هر طور شده در اولین فرصت بری دکتر اپول پروژسترون یا شیاف بهت بده و یه سری داروهای دیگه ....سونو برو ببین هماتوم کوچکتر شده یا نه
خب این لکه مال هماتوم بوده یا جنین؟لکه سقط باید قرمز باشه و درد اور؟
ببین اصلا ربطی نداره ب رنگ خون من خودم لخته های بزرگ دفع کردم ولی خدا خواست بچم سالم موند فقط باید دراز بکشی تا هماتومت یا دفع بشه یا جذب .دکتر هم بهت شیاف میده روندش زودتر میشه