2777
2789
عنوان

هماتوم یا خون اطراف ساک

3441 بازدید | 27 پست

سلام من الان ۵ هفته و خوردیم ۴ هفته گفتن بیش از ۵۰ درصد ساک رو خون در برگرفته....دیشب لکه قهوه ای دیدم نه درد دارم نه هیچی فقط لکه دیدم خطرناکه؟؟.دکترم نیست برمم بیمارستان اولی کاری میکننن معاینه میکنن ایا شما تجربه هماتوم داشتید

من ۶ هفته و ۱ روز رفتم سونو   همینطوری مثل شما بود گفت منتظر خونریزی و سقط باش   هیچی هم دارو نداد بم 

درد خون لکه بینی اصلا ندارم   حالت تهوعم قطع شده الان ۸ هفته هستم فردا همین ساعت وقت سونو دارم  دلم خونه

تو همانی ک دلم لک زده لبخندش را      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هماتوم استراحت میخواد و دارو که هماتون جذب بشه اگر بیشتر بشه بچه از جا میکنه پس حواست به راه رفتن باشه در حد دستشوویی فقط راه برو   باید هر طور شده در اولین فرصت بری دکتر اپول پروژسترون یا شیاف بهت بده  و یه سری داروهای دیگه ....سونو برو ببین هماتوم کوچکتر شده یا نه

من ۶ هفته و ۱ روز رفتم سونو   همینطوری مثل شما بود گفت منتظر خونریزی و سقط باش   هیچ ...

اره بمنم گفت مطمئن باش سقط میشه نمیدونم طلاحم در چیه ولی ادمه هزارتا فکر خیال میکنه..شما چند درصد داشتید

هماتوم استراحت میخواد و دارو که هماتون جذب بشه اگر بیشتر بشه بچه از جا میکنه پس حواست به راه رفتن با ...

امپول و شیاف دارم استراحتم میکنم اما هب از این لکها میترسم

اره بمنم گفت مطمئن باش سقط میشه نمیدونم طلاحم در چیه ولی ادمه هزارتا فکر خیال میکنه..شما چند درصد دا ...

نگفت درصد  گفت خیلی کمه ولی همین خیلی کم  ممکنه مشکل ساز بشه    گفتم چقدر احتمالش هست گفت خیلی کم   اگه زیاد بود ک نامه کورتاژ میدادم 

خب این لکه مال هماتوم بوده یا جنین؟لکه سقط باید قرمز باشه و درد اور؟

ببین اصلا ربطی نداره ب رنگ خون من خودم لخته های بزرگ دفع کردم ولی خدا خواست بچم سالم موند فقط باید دراز بکشی تا هماتومت یا دفع بشه یا جذب .دکتر هم بهت شیاف میده روندش زودتر میشه

ببین اصلا ربطی نداره ب رنگ خون من خودم لخته های بزرگ دفع کردم ولی خدا خواست بچم سالم موند فقط باید د ...

ممنون عزیرم به امید خدا ببخشید تجربه ندارم..سقط لکه و‌خونریزی همراه با درده؟

اهان ایشالله که چیزی نیست عزیزم هر چی خدا بخاد از من بیش از ۵۰ درصده

سلامت باشید   انشالله ک اگه جنینی داریم سلامت   باشه      ممنونم    ارزوی ارامش برای شما 

خیلی این چند مدت   فکر خیال کردم     از لحاض روحی   خسته شدم  همش فکر میکنم  چی میخاد بشه

یکم مقدارش زیاده حتمابایددارومصرف کنی اگه دکترخودت نیس فعلاپیش یه دکتردیگه بروباشیاف وآمپول حل میشه نزدیکی ممنوع فقط توالت فرنگی استفاده کن پله وزیادخم وراست شدن ممنوع استراحت کامل فقط برادستشویی بلندشومایعات زیادبخورتمامی ادویه هاروحذف کن بجزنمک تمامی دمنوش هاوجشونده هاممنوع تره پونه جعفری وکرفس ممنوع تمامی غذاهایی که سقط کننده هستن وآناناس ممنوع فعلاتااتمام خونریزی حموم نروحموم نرفتن خیلی مهمه دکتراجازه میده بری ولی نرواون لکه هاهماتوم هستن نگران نباش بایدبیادتادفع بشه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون