2777
2789
عنوان

هماتوم یا خون اطراف ساک

| مشاهده متن کامل بحث + 3598 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیرم به امید خدا ببخشید تجربه ندارم..سقط لکه و‌خونریزی همراه با درده؟

اولش لکه لکه شروع میشه اگه سقط باشه خدایی نکرده بعد یکی دو هفته ی درد شدید میگیره و خونریزی بیشتر میشه برای سقط .بنظر من اگه قلب تشکیل نشده فقط استراحت کن و شیافو استفادهدنکن چون اگه تشکیل نشه قلب اونوقت سقط دیر تر و عذاب آورتره

عزیزم اگرلخته خونه موردی نداره برای سقط خون قرمز همراه باگوشت ولک میاداگه بچه قلب داره احتمال۹۰درصدبرات میمونه استرسم خوب نیس یادم رفت بگم 

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

عزیزم اگرلخته خونه موردی نداره برای سقط خون قرمز همراه باگوشت ولک میاداگه بچه قلب داره احتمال۹۰درصدب ...

سلام نه قلب نداره لکها قهوه ابن و تیکهای خیلیییی کوچلو

من میترسم از داخلی میزارم ۶ هفته میرم شکمی

شکمی تاقبل ۱۰هفته چیزی نشون نمیده واژینالم ترس نراره دستگاه سونوش درحدضخامت انگشت شصته وابتدای واژن گذاشته میشه دردنداره

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

سلام نه قلب نداره لکها قهوه ابن و تیکهای خیلیییی کوچلو

چیزی نیس دوستم ۳بارخونریزی شدیدکردچیزی نشدفقط خون نبایدرنگش قرمزباشه اون کارایی که گفتم انجام بدی حل میشه

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

شکمی تاقبل ۱۰هفته چیزی نشون نمیده واژینالم ترس نراره دستگاه سونوش درحدضخامت انگشت شصته وابتدای واژن ...

از اینکه جاییی مم میرم سونوگرافشون مرده و این چقد بده