یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قیمت پایه و قیمت خرید از مشتری یه ۳۰ ۴۰ ومنی فرقشه و کمار برمیدارن.اگه میخای بفروشی تو دیوار اگهی بزن.مثلا قیمت پایه و ۱۰۰بزن اینجوری خیلی بهتره.
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
نه کلی ازش کم میشه . یادمه یه بار با همسرم یه گردنبند خریدیم دقیقا بردیم مغازه بعدی گفتیم بخوایم ببر ...
بله خب همیشه همینجوری بوده
طلا رو اگه به عنوان سود و پس انداز بهش نگاه کنی باید حداقل یکسال نگهش داری
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
بعد سال بعدش فروختم بخاطر دسته دو بودن ی گرم کم کرد تازه ی دستبند برداشتم مبجور شدم بگو پونصد بدم بازم در صورتی ک ۲ یا ۳ گرم کمتر از النگوم بود کلا سرم کلاه رفت