2777
2789

یا ازش کم میکنن الان طلا2. 495

بخوام بفروشم همین میخرن ازم یا ن؟؟؟ تا حالا نفروختم فقط هی تعویض کردم ک خب ضرر داره تعویض کردن اما فروش!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کلی ازش کم میشه . یادمه یه بار با همسرم یه گردنبند خریدیم دقیقا بردیم مغازه بعدی گفتیم بخوایم ببروشیم چند دیدیم واااویلا . 🤦🏻‍♀️😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

قیمت پایه و قیمت خرید از مشتری یه ۳۰ ۴۰ ومنی فرقشه و کمار برمیدارن.اگه میخای بفروشی تو دیوار اگهی بزن.مثلا قیمت پایه و ۱۰۰بزن اینجوری خیلی بهتره.

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

۲۰ تومن پایین تر میخرن عزیزم

باز بستگی به انصاف طلافروش داره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
نه کلی ازش کم میشه . یادمه یه بار با همسرم یه گردنبند خریدیم دقیقا بردیم مغازه بعدی گفتیم بخوایم ببر ...

بله خب همیشه همینجوری بوده 

طلا رو اگه به عنوان سود و پس انداز بهش نگاه کنی باید حداقل یکسال نگهش داری

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

کلی کم میشه سرت کلاه می‌ره

من النگومو ی سال قبل فروشش خریدم ۸۷۵۰ 

بعد سال بعدش فروختم بخاطر دسته دو بودن ی گرم کم کرد تازه ی دستبند برداشتم مبجور شدم بگو پونصد بدم بازم در صورتی ک ۲ یا ۳ گرم کمتر از النگوم بود کلا سرم کلاه رفت

قیمت پایه و قیمت خرید از مشتری یه ۳۰ ۴۰ ومنی فرقشه و کمار برمیدارن.اگه میخای بفروشی تو دیوار اگهی بز ...

دیوار جای امنی نیس گلی از ی طرفم یکی دو گرم نیس ک بگم خب 40تومن ایرادی نداره نمیدونم چیکار کنم اصلا