2777
2789

برای زنده موندن توی این مملکت شاید سی تومن در ماه کافیه، ولی برای زندگی کردن اونم در حد کاملا متوسط دستکم ماهی ۲۰۰ تومن نیازه.

الان مملکت طوری شده با پولی که سه چهار سال پیش میتونستی یه آپارتمان چهل متری بخری ، دیگه رهن هم نمیتونی بکنی. پراید ۷ میلیون بود و ماشین خارجی شاسی حدود ۱۰۰ تومن ، یعنی اگه ۱۰۰ تومن داشتی قشر متوسط محسوب میشدی که میتونه شاسی خارجی سوار شه. الان با صد تومن یه خونه ی آبرومند نمیشه رهن کرد که هیچ ، توی روستاهای کم بهره هم نمیتونی یه آلونک رهن کنی. 

هر چی کار کنی هر چی دربیاری صب پا میشی میبینی گرونی از تو جلوتر رفته به گرد پاشم‌ نمیرسی. 

ول کن بابا سر صب اعصابم خورد شد 😣🚶‍♀️

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
دقیقا حالا با زیر ۱۵ شاید بشه شهرستان زندگی کرد ولی تهران واقعا نمیشه

به خدا تهران و شهرستان نداره عزیزم به جز مسئله اجاره خونه گرونی همه جا هست  😔

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای زنده موندن بله سی تومن در ماه کافیه، ولی برای زندگی کردن اونم در حد کاملا متوسط دستکم ماهی ۲۰۰ ...

دقیقا همینجوره انگار هرچی تلاش میکنیم تهش هیچ میشه   پیشرفت ک نمیکنیم هیچ ی پله عقب ترم میایم روز ب روز   همه چی سخت ترمیشه ☹️

به خدا تهران و شهرستان نداره عزیزم به جز مسئله اجاره خونه گرونی همه جا هست  😔

اره عزیزم میدونم ولی بازم شهرای دیگه به نسبت تهران بهتره البته حس میکنم تهران دله دزدیه بیشتر

من پارسال یه هودی دیدم اینجا یه تومن، رفتم شیراز دقیقا همون هودی ۲۵۰ 

اینجا حس میکنن خری تو پاچت هم میخوان بکنن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دقیقا همینجوره انگار هرچی تلاش میکنیم تهش هیچ میشه   پیشرفت ک نمیکنیم هیچ ی پله عقب ترم میایم ر ...

کیف های زنونه که دوسال پیش ۷۰ تومن ۸۰ تومن بود من هی ناز میکردم که وای زشته بی ریخته از مد افتاده و فلان و نمیخریدم امسال دیدم ۳۸۰ ۴۰۰ ۳۵۰ تومن شدن . وای بحال بقیه ی زندگی

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
شما شهرستانید میشه بگید حدودی چقدر درامد دارید؟

عزیزم من الان روستا زندگی میکنم شوهرم ماشین سنگین داره ( تک باری) خوبه خدا رو شکر راضییم 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
برای زنده موندن توی این مملکت شاید سی تومن در ماه کافیه، ولی برای زندگی کردن اونم در حد کاملا متوسط ...

فکر کن ما سال  ۹۳ سانتافه خریدیم ۹۲ ملیون سال ۹۵ فروختیمش ۱۲۰ ملیون الان همون ماشینه ۴ میلیارد شده ماشین ما چیه الان پراید با این حسابا دارم روانی میشم

کاربری دست دونفره
اره عزیزم میدونم ولی بازم شهرای دیگه به نسبت تهران بهتره البته حس میکنم تهران دله دزدیه بیشتر من پا ...

چه امضای قشنگی داری 👌💯

چه امضای قشنگی داری 👌💯

مرسی عزیزم🧡💛

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/