2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن...

443 بازدید | 29 پست

سلام 

خلاصه میگم دوستان

من بچه نمیخواستم قبل از ازدواج ب همسرم گفتم ایشون ناراحت شد زمان خواست فکر کنه اما قبول کرد

الان که چند سال میگذره هوس بچه کرده منم نمیخوام خیلییییی راه ها رفتیم منم گفتم میرم خونه پدرم ک ایشون نذاشت من موندم خونه ایشون رفتن از خونه نزدیک دوماه هست ک من تصمیمم عوض بشه که نشده 

گیر کردم مشاور میگه من نظرمو عوض کنم ک غیرمنطقیه چون اولش گفتم نمیخوام 

اگر این مشکل شما یا عزیزاتون بود خدای نکرده چیکار میکردید؟ 

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻

من چون توشرایط نیستم نمیدونم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم مشاورتو خوب انتخاب نکردی

مشاورا هیچوقت بهت نمیگن چیکار کن فقط راهنماییت میکنن تا خودت انتخاب کنی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
بنظرم مشاورتو خوب انتخاب نکردی مشاورا هیچوقت بهت نمیگن چیکار کن فقط راهنماییت میکنن تا خودت انتخاب ...

اتفاقا خودمم نظرم همینه اما ی مشکل هست 

اونم اینکه من گفتم بریم مشاور هرچی اون بگه همون کارو میکنیم

دوم اینکه انتخاب مشاور ب عهده من بوده الان نمیتونم بگم این مشاوره مشکل داره

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
مسئولیت سنگینیه هرکسی از عهدش برنمیاد من خودمو میشناسم نمیتونم از عهده اینکار بربیام

همین 

یعنی ترس از آینده اش داری یا می‌ترسی خدایی نکرده یروز نباشی اون چی میشه درسته؟

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد
همین  یعنی ترس از آینده اش داری یا می‌ترسی خدایی نکرده یروز نباشی اون چی میشه درسته؟

نه همین

اینایی ک شما گفتی و هزززززار فکر دیگه

ریسکه

منم هیچ وقت ادم ریسک پذیری نبودم و نیستم

بسیار محتاطم

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
نه همین اینایی ک شما گفتی و هزززززار فکر دیگه ریسکه منم هیچ وقت ادم ریسک پذیری نبودم و نیستم بسی ...

حق داری عزیزم منم همیشه این ترس هارو داشتم و دارم 

اگه اولش به شوهرت گفتی نباید دبه کنه هر چند که بچه بنیان خانواده رو محکم میکنه

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد

حق داری

منم اصلا دوست ندارم بچه داشته باشم و درکت میکنم

حق با تو هم هست چون از اول گفته بودی 

بنظر من به زمان بسپر ببین چی میشه. نباید بزور بچه دار بشی وقتی تمایل نداری

سال ۱۴۰۲ برای هممون اتفاقات خوبی میفته💜💚
عزیزم چرا بچه نمیخوای؟ ترس‌هایی گفتی ترس وسواس گونه هست، همه مادر ها یه روزی این ترسها به سراغشان او ...

من ۲۶سالمه 

همین حرفارو مشاورم

پدرم مادرم خالم دوست اشنا فامیل همهههه میگن بازم نمیدونم این چیه مثل خوره افتاده ب جونم ولم نمیکنه حتی ب قیمت از دست دادن زندگی ک خیلی براش تلاش کردم

من عاشق همسرمم اما ترجیح میدم ازش بگذره اما مادر نشم

ب طلسم اعتقاد ندارم وگرنه میگفتم طلسم شدم

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻