2777
2789
عنوان

جفت سرراهی و سونوی واژینال

127 بازدید | 10 پست

دوستان من جفت سرراهی دارم قبلا با سونوی شکمی طول سرویکسم چک شده حالا دکتر جدیدم میخواد خودش چک کنه توی مطب شنیدم وازینالی چک میکنه خیلی ترسیدم . به نظرتون خطرناک نیست چون جفتم دقیقا روی دهانه رحممه

منم جفتم سر راهی بود البت قبل ک متوجه شم سر راهیه دکتر سونو واژینال برام نوشت برا طول سرویکس واژینال دقیق تر مشخص میکنه من دادم نگران نباش تو ماها اول اکثرا جفتا پایینه ماها اخر میره بالا چند وقتته 

منم جفتم سر راهی بود البت قبل ک متوجه شم سر راهیه دکتر سونو واژینال برام نوشت برا طول سرویکس واژینال ...

تازه رفتم ماه چهارم اخه قبلا یه سقط داشتم سونوی وازینال دادم دوروز بعد به خونریزی افتادم و سقط شد حالا نمیدونم ازون بود یانه ولی کلا از وازینال میترسم

شما جفتتون کی رفت بالا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سونو واژینال ضرری نداره.دستگاهو خیلی کم وارد میکنن.اصلا نزدیک دهانه رحم نمیشه که به جفتت آسیب بزنه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
تازه رفتم ماه چهارم اخه قبلا یه سقط داشتم سونوی وازینال دادم دوروز بعد به خونریزی افتادم و سقط شد حا ...

من تو ان تی سر راهی بود تو انومالی رفته بود بالا تر شکر خدا ولی جاریمم میگفت برامنم ان تی انومالی پاین بود ماه اخر رفت بالا فقط استراحت کن ب من شیافم داد روزی دوتا  ماه ۴برا سونو واژینال دیگه فک کنم دیر باشه ولی ب هر حال خطری باشه دکتر انجام نمیده 

من تو ان تی سر راهی بود تو انومالی رفته بود بالا تر شکر خدا ولی جاریمم میگفت برامنم ان تی انومالی پا ...

مرسی عزیزم خداکنه مال منم بره بالا کلا دارم استراحت میکنم که تا انومالی بالا بره 

مرسی عزیزم خداکنه مال منم بره بالا کلا دارم استراحت میکنم که تا انومالی بالا بره 

شیافم میزنی؟ نگران نباش منم کلی میترسیدم ولی خداروشکر رفت بالا رابطه جنسی اصلا نداشته باش میره بالا حتی جاریم بنده خدا میگفت من جفتم سر راهی بود لکم میدیدم بچه کوچیکم یکی داره نمیتونیت استراحت کنه اما خدارو شکر اونم براش ماها اخر رفت بالا 

شیافم میزنی؟ نگران نباش منم کلی میترسیدم ولی خداروشکر رفت بالا رابطه جنسی اصلا نداشته باش میره بالا ...

اره هر شب یکی میزنم تا ماه آخر که خیلی سخت میشه. به نظرتون چون جفتم سرراهیه به دکتر اجازه ندم سونو واژینال کنه؟ واسه طول سرویکس مگه حتما باید وازینال باشه

اره هر شب یکی میزنم تا ماه آخر که خیلی سخت میشه. به نظرتون چون جفتم سرراهیه به دکتر اجازه ندم سونو و ...

خب گلم اون استراحت نداشت ک ماها اخر رفت بالا نمیدونم والا میگم منم سر راهی بودم واژینال کرد یه بارشو اگه میترسی نزار بگو شکمی میرم طول سرویکس تو واژینال دقیق تره شکمی ۳تا پاین یا بالا ممکنه بشع