2777
2789
عنوان

اونایی ک زایمان طبیعی داشتن

637 بازدید | 46 پست

دوستان من شنبه معاینه شدم گفتن سر بچه اومده ولی دهانه رحم باز نشده 

ولی دو روزه به شددددددت زیر شکمم و کمرم وواژنم داره منفجر میشه 

بهداشت رفتم‌میگه نه این درد زایمان نیس درد زایمان از معده شروع میشه رو به پایین 

میگم خب شاید دهانه رحمم داره باز میشه یا شده میگه نه بخاطر اینه معاینه شدی

زایمان اولم اصلا بعد معاینه این حالتارو نداشتم

بعدم من درد زایمان نداشتم کیسه ابم پاره شد بعدش امپول فشار زدن درد اومد سراغم 

الان ب نظرتون من دهانه رحمم باز شده؟ این دردا چیه واژنم ب شددددددت تیر میکشه

خب معاینه هم بی تاثیر نیست دیگه 

روز های آخر از این درد ها داری 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو امپول فشار بزنن دردات شروع بشه

نه این چه توصیه ای هست دردهای امپول فشار چند برابره

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
عزیزم درد زایمانته بهداشت چی میگه اخه  باید بری پیش ماما یا متخصص زنان  مگه تحت نظر نیسی ...

چرا هستم شنبه بیمارستان بودم معاینه شدم دکترم ۵شنبه میاد گفتم وایسم تا اون موقع ولی خععععععلی درد دارم مخصوصا الان دو سه ساعته ناحیه واژن و کمرم فشااار احساس مبکنم ببخشید حس میکنم مدفوعه