2777
2789
عنوان

روستا زندگی کردن

303 بازدید | 27 پست

ما تو روستا ی خونه ۹۰ متری داریم موقع جمع کردن گندم ها و علف ها ۲ هفته ای میمونیم بر میگردیم من کلا بدم میاد از روستا 

حالا دختر عموم عاشقشه میگ میریم باغ و اینا و میوه میچینیم من زندگی مدرن تو شهر و ترجیح میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زندگی روستایی روخیلی دوست دارم وتوگالری گوشیم کلی کلیپ اززندگی روستایی دارم

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     

بچه دارا شهر خوبه بخاطر پیشرفتشون هرچند روستاها هم پیشرقت کردن

بازنشسته ها روستا عالیه بخاطر روحیه و اوقات فراغتشون

تازه بچه ها و نوه ها هم برا تعطیلات میتونن بیان روستا

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

روستا تا روستا فرق داره چه از لحاظ امکانات چه رفتار مردمانش (طایفه یا اون قوم)

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

من عاشق روستام نه اون روستاهای بی امکانات و ... روستای مدرن زیاده

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)