اول پسرم از روز چهارشنبه گرفت دیشبم منو دختر بزرگم
بخدا همین الان از درمانگاه اومدیم
فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
بیچاره دختر بزرگم هم امروز امتحان نهایی داشت هم فردا داره
فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
واسه تکتک لحظههایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی، دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشهست!.
حدودا یه ماه پیش دخترم یه ویروس گرفت دلپیچه استفراغ مرگ به چشمم دیدم۵ روز طفلک آب شد.هیچی نمیتوست بخوره فقط بالا میاورددیگه آخر شب از حال میرفت آنقدر ناله میکرد فکر میکرد دیگه میمیره
اخ اخ خیلی کثیفه! ما هم اول دخترم گرفت بعد خودم بعد شوهرم.قشنگ ۲۴ ساعت جونم داشت بالا میومد
نکبت شبا میاد سراغ آدم
دخترم بیچاره نتونست خودشو کنترل کنه کل اتاقشو کثیف کرد
از درمانگاه اومدیم پسرم شروف کرد گریه کردن خواب بودا دیدم رفت سمت حمام یه عالمه بالا آورد رفت خوابید
گیلاس و اینا نخورید فقط خواهر من با خوردن گیلاس گرفت
چرا گیلاس؟!
واسه تکتک لحظههایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی، دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشهست!.
منو دختر بزرگم همین الان از درمانگاه اومدیم جفتمون سرم زدیم