اول پسرم از روز چهارشنبه گرفت دیشبم منو دختر بزرگم
بخدا همین الان از درمانگاه اومدیم
فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
نکبت شبا میاد سراغ آدم دخترم بیچاره نتونست خودشو کنترل کنه کل اتاقشو کثیف کرد از درمانگاه اومدیم پ ...
اره ما تو همین چند روزه ۳ تامون به نوبت درگیر شدیم.یعنی حاضرم یه دستو یه پام بشکنه ولی مشکل گوارشی نگیرم معده ام یجوری ورم کرده بود اصلا حال خیلی کثیفی بود اسهالم که نگم برات
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داداش منم 6 سالشه عصر بردنش دکتر بستریش کردن گفتن تو خونش عفونت هست، تب و اسهال و بی حالی و بی اشتها ...
ای جان ان شاالله زود خوب بشه
ما که همین الان اومدیم چند دقیقه بعدش پسرم خواب بود گریه کرد و سریع رفت سمت حمام گلاب به روت یه عالمه بالا آورد
فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
اره ما تو همین چند روزه ۳ تامون به نوبت درگیر شدیم.یعنی حاضرم یه دستو یه پام بشکنه ولی مشکل گوارشی ن ...
وای ببخشید شرمنده من خودم صبح یه اسهال شدیدی شدم ولی امان از درد معدش و بیحالیش
آره طفلی دیگه رمق برام نمونده نه من نه دختر بزرگم نه پسرم
ان شاالله دختر کوچیکمو همسرم نگیرن