2777
2789
عنوان

بيايذ از ارزوهامون بگيم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 54 پست
دوس  دارم یه کافه بزنم اسمش بزارم nodiya حتی دکورش تو ذهنم طراحی کردم

ايشالا ك ميشه برات از ته دلم دعا ميكنم و خودمو تو اون كافه تصور ميكنم ك كار فرماش تويي❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله همه فک میکنن پول خوشبختی میاره ولی من که دارم کو پس؟باز خدا یه فرشته گذاش تو زندگیم ولی حسرت محب ...

منم عین توعم تو رفاهم هیچی کم ندارم جز محبت

همه کار برام میکنن جز محبت 

میگم‌ چرا اصلا دوسم ندارین محبت نمیکنین میگن ما فلان کار و فلان کار و فلان کار برات کردیم دیگ‌چی میخوای

خيلي بي انصافيه خيلي

دیگه امید ندارم اینقدر حرص میخورم مریض شدم خیلی تلاش کردم نشد نشد التماس دعا 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

فقد میخام ساعت ۵ صبح پاشم 

تا ساعت۶ صبح بدوام 

بعد بیام ی دوش بگیرم و قهوه بخورم 

و کتاب بخونم 

شاید تنها آرزویی که دارم اینه که هیچ وقتم قرار نیست اتفاق بیوفته 

دوییدنو خیلی دوست دارم تو جای خلوت وقتی هنوز تاریکه 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
منم عین توعم تو رفاهم هیچی کم ندارم جز محبت همه کار برام میکنن جز محبت  میگم‌ چرا اصلا دوسم ن ...

آخ آخ چقد تو منی دختر دقیقا همین حرفارو به منم میزنن هیییی

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)

راستش یه ارزو دیگه دارم ک این خیلی برام‌مهمه خیلی خیلی دوس دارم موتور یاد بگیرم ولی بابام یادم‌نمیده میگه تو دختری موتور براچیته

درسته گواهی نامه نمیدن ولی خب واقعا دوس دارم یاد بگیرم

غصه پول نداشتن نخور راستش دوس داشتم جای تو بودم چون پدر مادرم اونقدری که باید بهم محبت نکردن:)

مادرم حبران همه نداريامه مثل فرشتس ولي زندگي خوبي نداره و غصشو ميخورم چون پير شد و ارزو خونه تو دلش موند ارزو داره اخر هفته ها بريم خونش و همه چيز برامون بزاره ولي الان😔 تو گراژ زندگي ميكنه و حتي نميتونيم بريم اونجا

مامانم معجزه زندگيمه تنها ترسم از زندگي نبودنشه  اينقدر اذيته چون تو اين سن خونه نداره و توي گ ...

من همیشه از بچگی میترسیدم مامانم بره و آخرش اتفاق افتاد واقعا خیلی بد بود از خدا میخوام هیچکس همچین چیزیو تجربه نکنه... 

امیدوارم مادرتون تا ابد کنارتون باشه و  صاحب یه خونه قشنگ بشه🤍

مادرم حبران همه نداريامه مثل فرشتس ولي زندگي خوبي نداره و غصشو ميخورم چون پير شد و ارزو خونه تو دلش ...

انشالله خدا کمکشون کنه نمیتونین بیارینش پیش خودتون یا منظوری بدی ندارم خونه سالمندان بزارینشون خب اونجا راحتترن

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
راستش یه ارزو دیگه دارم ک این خیلی برام‌مهمه خیلی خیلی دوس دارم موتور یاد بگیرم ولی بابام یادم‌نمیده ...

وای من بلدم بزار بگم اینجا چیکار کن 

اول کلاچو بگیر بعد هندل بزن وقتی موتور روشن شد 

اروم کلاچو ول کن 

و بعد اروم گاز بده 

فقد وقتی میخای دور بزنی زیاد سرعتو کم نکن چون ممکنه بیوفتی 

وقتیم دیدی داری گاز میدی موتور صدا میده دستو بزار رو کلاچ اروم 

اون نمیدونم چیه پیش هندل موتوره 

اونو بزن بره پایین بعد دوباره اروم گاز بده 

خیلی باحاله  من داییم بهم یاد داده بود هرشب موتورشو میگرفتم میروندم ی بار که افتادم زمین دیگه اجازشو ندادن

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
من همیشه از بچگی میترسیدم مامانم بره و آخرش اتفاق افتاد واقعا خیلی بد بود از خدا میخوام هیچکس همچین ...

قربونت برم از ته دل دعا ميكنم خدا ب دلت ارامش بده و قشنگترين اتفاقا برات پيش بياد و از ته دل خدارو شكر كني❤️