2777
2789
عنوان

بيايذ از ارزوهامون بگيم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 54 پست

غصه پول نداشتن نخور راستش دوس داشتم جای تو بودم چون پدر مادرم اونقدری که باید بهم محبت نکردن:)

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زندگیم بی نقص بود اما وقتی مامانم فوت شد خیلی بد شد شد عینه جهنم هر روز گریه یه افسرده به تمام معنا چند ساله اینطوریه خستم  روحم خستس به خاطره این افسردگی کلی فرصت از دست دادم  الان فقط معجزه میخوام... 

کاشکی امام رضا کمکم کنه 

دیگه من هیچی نمیدونم فقط میدونم خستم

اين ك همسرم دوسم داره شكي درش ندارم خونه داريم و وضع ماليمون اوكيه 

ولي هميشه حسرت درس خوندن 

دانشگاه رفتن 

ي همسر همدل و رفيق 

همسرم ميگه دوسم داره ولي نميتونه خوشيمو از ته دل ببينه 

هر موقع گفتم دلم ميخواد درس بخونم بهم خنديدع گفته تو بجه هاتو بزرگ كن همين مونده هرز بري 

دلم ميخواد ي ساز ياد بگيرم هر موقع گفتم جوابش اينه ك ميخواي هرز بري؟ 

هيچ موقع خانوادمو دوست نداشته 

ميگه فقط تو رو مبخوام نه خانوادت 

اينا ميدوني ب خاطر چيه 

ب خدا ك اگ بابام پول داشت 

جهاز ميووردم 

خانواده همسرم ميخواستنم 

زندگي نرمال داشتم 

الان ي مادر ٣٢ سالم ك دارم خانداري ميكنم و بچه هامو بزرگ ميكنم 

بت ي دنيا ارزو

عجب دنیاییه بعضیارومیشناسم خیلی پولدارن ولی حسرت محبت وتوجه پدرمادرودارن یا مریضن 

بله همه فک میکنن پول خوشبختی میاره ولی من که دارم کو پس؟باز خدا یه فرشته گذاش تو زندگیم ولی حسرت محبت پدر و مادر موند تو دلم:)

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
من زندگیم بی نقص بود اما وقتی مامانم فوت شد خیلی بد شد شد عینه جهنم هر روز گریه یه افسرده به تمام مع ...

مامانم معجزه زندگيمه تنها ترسم از زندگي نبودنشه 

اينقدر اذيته چون تو اين سن خونه نداره و توي گاراژ زندگي ميكنن نميدوني چقدر ارزومه ي خونه داشته باشه و اخر هفته برم پيشش ببينم اسايش داره

😭

شرایطم مثل خودته با وجود این که شوهرم هم نداره آرزو خونه داشتن دیوونم کرده این که وسایلم رو به دلخواه بچینم کابینت سفید بزنم کاش میشد منم به آرزوم برسم آخه بی انصافی هم مجردی هم متاهلی به ارزوت نرسی مگه چقدر عمر میکنم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍