2777
2789
عنوان

بيايذ از ارزوهامون بگيم💔

340 بازدید | 54 پست

من تو ي خانواده خيلي ضعيف مالي بزرگ شدم هميشه ارزوي خيلي چيزا ب دلم موند 

حتي تغزيه ك هميشه تو مدرسه گرسنه بودم و نگاه ب ميز بغلي ك  هميشه پر از تغزيه و دفتراي خوشكل بود از ذهنم نميره 

نوجوومي كار كردم ب عنوان گارسون 

خيلي از ميوه ها و غذا ها رو اونجا خوردم 

بابام باعث همه اين نداري ها بود ولي دوسش دارم 

چون هيچ وقت باهامون بد اخلاق نبود و ي بارم دست رومون بلند نكرد ما فقط مشكل مالي داشتيم 

ماماني ك جز عشق و محبت و دوست داشتن هيچي ازش نديدم 

بقيشم الان مينويسم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسرت یه بار دیگه بغل کردنش 

حسرت ورزشگاه رفتن

حسرت یه تمرین با امکانات آقایون:) 💔

بنویسید روی سنگ مزارم پرسپولیس شد همه داروندارم❤✨🚩ضربان قلبم فقط همینه پرسپولیس ارتش سرخ زمینه❤🏆🚩 پرسپولیس تنها عشقیه که بعد 23سال بهم خیانت نکرده❤🚩🤟🏻#پرسپولیس _قهرمان 

خونه خریدن شده آرزوم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

حرم آقا امام رضاشدع آرزوم😔

منم ، یه مسافرت و خوشحالی از ته دل 

چی بهتز از حرم امام رضا

ای امام رضا بطلب بیایم😔😔🥺

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

بزرگ شدم و عاشق شدم پسري ك همه عشقشو نشونم داد ولي خانوادش ب خاطر مشكل مالي خانوادم مخالفت كردن 

٣ بار تنها اومد خاستگاري و در اخر بابام قبول كرد 

١٣ سال از ازدواجم ميگذره و هموز مامانش منو قبول نكرده 

ولي همچنان همسرم دوسم داره و دو تا فرشته خدا بهمون داد 

من هيچ وقت خونه همسرم دعوت نشدم عروسي نگرفتم و خيلي توهينا ك همش ب خاطر نداري بود فقط ب خاطر پول...

یه سقف بالا سر که مال خودمون باشه و هر سال مجبور نباشیم کلی استرس بکشیم برای خونه 

یه ماشین که زمستونا رو موتور قندیل نبندیم

برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا